Prezime ne menja, a ljubav krije: Ana Nikolić želi da se vrati Rasti?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana Nikolić želi da se vrati Rasti, i u toj nameri je istrajna, jer kako izvor za SVET izveštava, u pitanju je „najveća ljubav“ njenog života!

Ana se razvela zvanično od Stefana Đurića Raste 2018. godine, ali njegovo prezime je zadržala. Zapravo, ona se oduvek nadala pomirenju i verovala da je njena ljubav sa reperom za ceo život.

„Ana nikada nije prestala da voli Rastu i nakon razvoda uvek je bila tu i uz njega. Jedno drugom su velika podrška i oslonac. Iako tvrde da su u sjajnim odnosima isključivo zbog ćerke Tare, to je daleko od istine. Između njih još ima hemije, a i ljubavi.“ kaže izvor.

„Ana prilikom razvoda nije želela da vrati devojačko prezime, po kome je i prepoznatljiva javnoj sceni. Svima je to bilo čudno, ali ona je verovala da će se brzo pomiriti sa Rastom, pa je mrzelo da menja svu dokumentaciju, a i želela je da se preziva isto kao i njena ćerka, koja nosi očevo prezime. I sama je priznala da je Stefan njena najveća ljubav do sada i da je njihova ćerka Tara nastala iz najveće ljubavi,“ kaže izvor blizak pevačici.

A da još uvek nosi Stefanovo prezime pevačica je potvrdila objavom o revakcinaciji, gde piše Ana Đurić.

Reper smatra da bi eventualno pomirenje sve pokvarilo.

„Između nas je bila prevelika ljubav i strast, ali dočekali su nas neki ozbiljni životni problemi za koje nismo bili spremni. Moj brak sa Anom bio je jedno nezaboravno iskustvo. Sa njom sam se stvarno venčao iz ljubavi,“ priznao je poznati reper.

POSLEDNJE VESTI