Search
Close this search box.

Grobno mesto Raste izazvalo pometnju na internetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reper Stefan Đurić Rasta šokirao je javnost najnovijom objavom na TikToku. On je objavio video s groblja i otkrio da je sebi kupio grobno mesto.
Rasta je u videu rekao reči koje su nasmejale, ali i šokirale njegove pratioce: „Evo, kada budu pričali koji reper iznajmljuje automobile, a koji ne, Rasta čak ni grobno mesto ne iznajmljuje,“ rekao je reper. Ubrzo su usledili komentari i reakcije da je reper potpuno poludeo. Iako se njegova bivša supruga, Ana Nikolić, nije oglašavala ovim povodom, izvor blizak pevačici kaže da je i ona šokirana ovim njegovim potezom, pre svega jer smrt nije šala, a naročito ne za čoveka koji ima malo dete, kao što je to Đurićev slučaj.
@.stefanrasta

🙏#foryoupage #stefanrasta #fyp

♬ dva prsta – baalkan.speed
Podsetimo, Rasta je nakon pritvora počeo da vodi mirniji život i istakao da mu je izlazak iz pritvora bio kao novi rođendan i da je, dok je boravio u njemu, prošao kroz razne faze, pogotovo stvaralačke. „Na kraju svega istina je samo da je sloboda neprocenjiva i da ne postoji ništa vrednije od toga. Neka moj primer bude za nauk da u životu ne mora baš sve da se prođe,“ rekao je Rasta svojevremeno.

POSLEDNJE VESTI