Connect with us

Razvodi se Goca Tržan!
Vesti

Razvodi se Goca Tržan!

Nakon četiri godine provedene u bračnoj zajednici pop pevačica Goca Tržan i njen suprug Ivan Marinković odlučili su da se rastanu. Pravi razlog njihovog kraha još uvek je nepoznat, ali da je stvar zaista ozbiljna govori i to što se Ivan pre dve nedelje iselio iz njihovog zajedničkog stana i vratio kod svoje majke!

“Preselio sam se kod svoje majke, i to je sve što mogu da vam kažem. Za sve ostalo zovite Gocu i pitajte je šta se dogodilo, ona će vam to lepo objasniti kao što je i do sada pričala o celom svom život za novine. Ja nisam javna ličnost i ne bih se izlagao toj vrsti popularnosti. Pozovite Gocu, ona je verovatno raspoložena za priču”, izjavio je Ivan za dnevne novine Press i time potvrdio da se Goca i on zaista razvode.

Još pre dve nedelje moglo se naslutiti da nešto nije uredu između Goce i njenog sada već bivšeg supruga Ivana, pošto je on na svom profilu na Facebooku postavio vrlo direktnu poruku.

“Život piše romane… komedije, akcije, drame… ali najčešće horore… ili naučnu fantastiku. I nađeš se u čudu, ne veruješ šta je sve moguće da se desi… kao u najluđim snovima… važno je ustati ujutru, umiti se i krenuti dalje”, jedan je od Ivanovih statusa, a svoj poslednji namenio je trogodišnjoj ćerki Leni: “Biti roditelj najveći je dar i brinuti o svom detetu. Hvala dragom Bogu što mi je podario ćerku kakvu imam, ponosan sam tata do kraja, sve ostalo je sranje.”

Loading...
52 Comments

52 komentara

  1. boban

    24/06/2011 at 4:19 pm

    Ma brate samo naprijed spasio si sebi zivot ona je vrsta ljudi koja gleda sve ispod sebe uzalud joj price na televiziji da je obicna zena ona je pokondirena tikva koja misli da nesto vrijedi proci ce i njeno

  2. zlatka

    27/06/2011 at 7:11 pm

    ja je volim sta god ona uradila…niko nije savrsen…svi mi govorimo ovaj ovakav onaj onakav…pa da se samo pola nas nadje u slicnim ili istim situacijama ko zna sta bi ko uradio zato psssst….tisina….pogledas prvo sebe pa sudis drugom…biti javna licnost ili obican smrtnik nije isto

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top