Prati nas

Rita Ora tvrdi da je bisekusalka, koleginice je osudile

Vesti

Rita Ora tvrdi da je bisekusalka, koleginice je osudile

Pevačica Rita Ora je ovog vikenda objavila novu pesmu Girls, u kojoj gostuju i pevačice Bebe Rexha, Charlie XCX i reperka Cardi B. U novom singlu, Rita otkriva da je biseksualka.

Rita u novoj pesmi otvoreno preva o ličnim iskustvima koje je imala sa devojkama, priznajući da joj je inspiracila bila njena omiljena pesma I Kissed a Girl Katy Perry, piše Teen Star.

Deo teksta pesme glasi i: “Nekada samo želim da ljubim devojke, devojke, devojke/ Crveno vino, samo želim da ljubim devojke, devojke, devojke/ Nisam samo na jednoj strani, otvorenog sam uma, ja sam 50/50 i nikada to neću kriti”.

Iako je pesmu napisala sa namerom da postane biseksualna himna, popularne pevačice Hayley Kiyoko i Kehlani su osule paljbu na Ritu i njenu pesmu, uz optužbe da komercalizuje biseksualnost.

Hayley, popularna gej pevačica koja otvoreno peva o svojim ljubavnim vezama, je na društvenim mrežama između ostalog napisala i: “Ne treba mi vino da bih volela devojke. Volim žene ceo svoj život”, i “Ovakva pesma samo podstiče muški pogled, marginalizujući ideju žena koje vole žene”.

Pevačica Kehlani se takođe oglasila na društvenim mrežama gde je napisala: “Ne želim da budem TA osoba, ali bilo je mnogo neprijatnih citata i trenutaka. Bilo je štetnih stihova. Tačka”.

Nakon velike osude javnosti, oglasila se i Rita na društvenim mrežama gde je uputila javno izvinjenje svim članovima LGBT+ zajenice koje je njena pesma uvredila. Ona je u izvinjenju još jednom objasnila da je pesmu napisala na osnovu svojih iskustva i da je njom želela da javno otkrije svoju seksualnost i da zaista nije imala loše namere.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top