Roditelji Britni Spirs: Ona je mentalno nesposobna

Objavljeno: 14.05. 07:39

Kao što dobro znate pop pevačica Britni Spirs, već nekoliko godina unazad nalazi se pod oštrom kontrolom svojih roditelja. Ovakva situacija usledila je nakon njenog nekontrolisanog ponašanja. Sećate se samo onog šišanja na ćelavo?

Danas sve deluje kao da je Brit sredila svoj život, međutim kako piše Huffington Post, njeni roditelji koji su zakonski zaštitnici, kažu da je ona menatalno nesposobna. Ipak, ovo ipak uzmite sa rezervom jer je ova izjava usledila nakon što je Britni pozvana da svedoči na sudu. Tužbu protiv nje podneo je njen bivši menadžer Sem Lufti, a ceo Britni tim očigledno se svojski trudi da se Britni ne pojavi na ovom suđenju. Podsećanja radi, Lufti ima zabranu prilaska Britni, a njeni roditelji su ga optuživali da je pevačicu kontrolisao drogirajući je.

Šta mislite- da li zaista mislite da je Britni mentalno nesposobna ili je ovo samo izgovor kako se ne bi pojavila na sudu i srela se oči u oči sa Luftijem?

Loading...

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

71 komentara

  1. ...nina

    Ja mislim da Britney nije mentalno nesposobna!

  2. Marija

    ma to je samo izgovor…mada sto znam,mozda je stvarno prolupala,ne kapiram te pevacice,da ja imam toliko para ne bih tracila vrijeme drogirajuci se…ne kapiram

  3. Smoki girls ♥

    Strašno šta su izjavili! Mislim stvarno bezobrazno sa njihove strane..naravno da Britni nije mentalno nesposobna..ona je KRALJICA! :)

  4. TvojNajFanJeOvde

    Marija@
    Da si ti postala milijarderka i skoro kraljica popa kada si imala samo 16 godina,ti bi verovatno kupila sve stvari o kojima zamisljas, a sta sa ostatkom? Ne bi umela da se kontrolises i tako bi doslo do ovoga kao sa Britni…
    Ovo sto sada njeni roditelji lude, jeste zato sto su oni to dopistili da im se sa cerkom radi sta hoce iako je maloletna… Tako da je Britni sve naucila na tezi nacin, jer joj nisu bili tu roditelji, koji su verovatno sa njenim parama isli u klubove i svasta radili i bolelo ih uvo za svoju cerku. Verovatno su mislili da cim imaju para sve je super… Stop nije bas tako

  5. TvojNajFanJeOvde

    Sto*
    Smoki girls ♥ @
    Slazem se

  6. Vlado

    Tračaro pod hitno promjeni naslov!!!
    I mogla si umjeto ovih tračeva da napišeš da je skupila preko 200 000 $ za pomoć žrtvama uragana Katrine! I da je to veče izgledala fenomenalno!

  7. Vlado

    @boom!
    Slažem se! Piše samo negativne stvari o Britney! I ne objavljuje neke komentare.

  8. Vlado

    Ako ništa…barem je sliku normalnu stavila.

  9. Vlado

    Za fanove:
    Britney je zvanično objavila da će treći singl biti I WANNA GO!
    To nije sve… Ove godine će izbaciti novi parfem Cosmic Radiance, koji će se poklopiti sa izlaskom NOVOG REMIX ALBUMA BRITNEY SPEARS! Da, da, dobro ste pročitali!

  10. Onde

    Tracara kakav je ovo naslov??
    Uopste nije istina da su njeni roditelji to izjavili!!!
    Brit se nece pojaviti na sudjenju jer je postupak pokrenut protiv njene majke,a ko bi jos svedocio protiv rodjene majke,nigde se ovakve gluposti ne spominju!!!!!
    Malo Tracaro preterujes!
    Bolje da si pisala da je prikupljeni 200 000 dolara na humanitarnoj veceri,da je IWG treci singl,da je samo nakon mesec dana Femme Fatale postigao platinast tiraz u US,da su skoro svi koncerti za severno americku turneju rasprodati,da je Brit jedini izvodjac koji ima 6 #1 albuma na Billboardu….ako vec negativno pises,ne moras da iznosis neistine,nigde nismo procitali da su NJENI roditelji ovo izjavili!!!!!

  11. Vlado

    @Onde
    Tako je!!!
    @Tračara
    UAAA! UAAAA! UAAAAAA!!!

  12. NancyFancy

    Too 3 singl I WANNA GO! :D
    Sto se naslova i texta tice vec nam je svima poznato da tracara ne voli Britney i da obljavljuje samo negativno i neistinu o njoj -.-

  13. Rada

    Tracaro PREKINI da blatis najvecu svetsku zvezdu svih vremena!!!!!!!

  14. ROCKS

    Tracara..smara!! Uzas nad uzasima! Umobolni ste!
    Svi fanovi na BRITNEY.RS

    A sto ne napisete da je MUDAS najveci FLOP zadnjih 10 godina!?? Nikada vise potrosenih para, izmisljotina, skandala, promocije…a najveci flop!!

    Jos jedna novost za Britney fanove:
    TTWE JE NAJSLUSANIJA PESMA NA RADIO STANICAMA U 12-OGODISNJOJ KARIJERI BRITNEY SPEARS!!! MAD?

  15. NancyFancy

    I da tracaro zasto nisi umesto ovoga objavila da je 3 singl I Wanna Go?

  16. ROCKS

    Tracara: Britney je mentalno nesposobna. Tako glasi naslov, to oni misle pa stavili kao roditelji!!
    A lady gorstak je sposoban a?

  17. Tika

    da da 87 MILIONA slusalaca u poslednjoj nedelji!!!!!
    ali odosmo na drugo mesto,gde necemo citati ovakve glupost.

  18. :)

    Svakako, fanovi ili ne, slozicete se da je “I wanna go” jedna od losijih pesama sa novog albuma koji nije bas sjajan, prodaje ga na staru slavu, ni gaga freak ne prolazi bas kao sto se nadala, previse se utripovala da je ona neki vodja, prosvetitelj, kojestarija, pa se i ogadila publici. Katy Perry ima album za pohvalu koji vec 37 nedelja ne silazi sa billboard charta, a i Adele vec 11 nedelja drzi top poziciju, Britni je nekako kratko prodefilovala tim chartom i brzo se spustila na najnize pozicije… Bravo za JLO, pokazala je kako jos uvek ima sta da pokaze! A Britt bolje da je objavila “Inside out” ili “Seal it with the kiss”, tuzno je sto se sve danasnje “poskocice” karakterisu ponavljanjem slogova i nikakvim ritmom,a produkcija vokala je kao da povracaju… Ali to je evolucija muzike u globalno cudoviste :)

  19. ROCKS

    Necemo se sloziti! IWG je extra pesma! Pravi letnji hit!
    A j.lo…ona je flop! Album za 7 dana prodat u 80 hiljada primeraka! Britney je prodala 3 puta vise!
    A love? Ce vec ove nedelje leteti iz top 15!

  20. Tika

    Molim!!! Kriticari su rekli da je I wanna Go mozda njena najbolja pesma u karijeri i da podseca na Toxic!!!! Brit se spustila na Billboardu zbog toga sto je bilo novih ulazaka u top 10 ali sledece nedelje ce skociti za 14 mesta.JLO ima sta da pokaze??sorry,ali ona je u prvoj nedelji prodala 26 000 kopija sto je porazavajuce u odnasu na Brit koja je prodala 280 000 i nakon mesec dana FF je proglasen platinastim,za 6 nedelja prodato je 1.5 miliona u svetu!Sta znace najnize pozicije to sto je u Bill 200 i top 20??hahah i to sto na hot 100 ima dve pesme u top 10???daj ne budi smesan.

  21. TvojNajFanJeOvde

    :) @
    Kakve veze ima tvoj komentar sa ovim textom? A ocigledno je da ti volis Katy Perry, cim tako komentarises. Necu ja da odlucujem sta ti volis, ali i Katy kopira sve redom i ponavlja stalno.

  22. Eva Depp

    @Vlado
    ne kapiram da je neko toliko opsednut…o.o
    da sve bude jos cudnije,ti si musko..

  23. Tika

    ROCKS nije 80 hiljada,nego 26 hiljada.Katy Perry je dobra,ali mora jos mnogo da gazi u ovom poslu,uostalam saradjuje sa ljudima sa kojima Brit saradjuje i zato je imala uspeha…
    Brit QUEEN!

  24. TvojNajFanJeOvde

    Tika@ Slazem se ! =))

  25. Runa

    Karte za koncerte kraljice popa Britney Spears su najprodavanije za ovu godinu!!!!

  26. Vlado

    @:)
    Samo polako, STANI MALO!
    Femme Fatale je odličan album! Iako sam ODUŠEVLJEN sa ADELE i njenim albumom 21, mislim da je Femme Fatale BOLJI!
    Toliko dobrih pjesama: HIAM; TTWE; I WANNA GO; INSIDE OUT; CRIMINAL; HATLM; SELFISH; SCARY… Što se mene tiče svaka od ovih pjesama ‘ladno može proći ko singl i imati veliki uspjeh!
    Jedina greška i veeeliki kiks je SLABA PROMOCIJA ALBUMA! Iz kog’ razloga je BTW imao veliki uspjeh?! Iz prostog razloga što je imao dobru promociju i što ga je najvljivala čitavu godinu! JLO razvaljuje s’ nastupima! Katy Perry ima neke pametne poteze pa joj je zato album dobro proš’o.
    Britney sputavaju njeni menadžeri,i ljudi koji rade za nju!

  27. ROCKS

    Tika gresis. To je oko 30% pogledaj finalne rezultate!

  28. Ponte

    Vlado ne sputavaju je menadzeri,jednostavno ona zeli da se njena muzika sama prodaje,ona je najveca zveza i nema potrebe da iskace iz frizedera i smara kojekakvim glupostima kao pomenute POCETNICE jer one pevaju 15 dana a Brit je ceo zivod na sceni,postigla je sve sto se moze postici,najpordavaniji zenski izvodjac u Americi u poslednjoj deceniji i jedan od najprodavanijih izvodjaca svih vremena….ona je postigla sve i sada se njena muzika sama prodaje!!!

  29. Vlado

    @Eva Depp
    Hahahha :D Ma nisam opsjednut, već samo iznerviran naslovom! ;)))
    @Ponte
    Ma znam ja to sve, al’ ipak mislim da menadžeri loše utiču na nju.

  30. Femme Fatale

    samo je diraju :@ kako je ovaj svijet pun “zla” to-to je rekla Britney :) i potpuno je u pravu :))) :D Britney Bitch se vraća :) :D

  31. TBBitch

    I za ovo malo nastupa što je imala videlo se da Britney više nije ono što je nekad bila – da je medijski prisutnija ta razlika između pređašnje Britney i sadašnje bila bi jasnija. I, btw. #Tračara nije ništa izmislila – ovu vest su juče plasirali svetski mediji.

  32. malla ♥ chrisa

    tracaro, vidi se da si gagin fan ;)

  33. sladja

    gledajte, niko ko u tim godinama pocne da zivi takav zivot, bez djetinjtva, obrazovanja i svih drugih stvari koje su neophodne za uklapanje u postojece drustvene okvire, ne moze biti ˇnormalanˇ.

  34. milena@Britney

    pa naravno da ce da pisu ovako nesto kad nemogu da je gledaju kako zena blista ….na zalost jaca je nego ikad i kladim se da je ove izjave manje pogadjaju nego mene…ona sad ne bi bila ziva kad bi se oobazirala na ove gluposti….citajuci vase komentare cak i vas koji volite Brit shvatam da mnogi nju ne poznaju bas najbolje…i da, Tracaro postoje mnogo lepse stvari koje si mogla da objavis o njoj …novi singl zatim SLIKE NA CRVENOM TEPIHU U IZSKOJ ZELENOJ HALJINI …Britney ovo nezanima verujte mi ona radi svoj posao a plus mogu i da potvrdim da njeni roditeli to nikada ne bi rekli za nju da je mentalno nesposobna….Ko veruje u ovo nek se zapita sta mi je sa mozgom….to je sve od mene…tracara me ozbiljno razocarala…!!!

  35. A

    Zasto napadate tracaru?? Boza svasta,ovi fanovi brit nisu normalni. Tracara ne izmislja samo prenosi vesti sa stranih sajtova

  36. A

    *Boze

  37. ROCKS

    A ali ima toliko lepsih, pametnijih, bitnijih, pozitivnijih… Vesti koje NIKADA ne paste-uju ovde! Eto o tome se radi! Imas li mozga da skontas?

  38. Me

    Neznam ova tracara samo blati Britney nista poz o njoj ne pise,zasto nije napisala da je Brit neku noc prikupila 200.000$ da je izgledala predobro,ili da ce voditi Wango Tango,ili da je bila najslusanija u Americi posljednjih 12god svoje karijere,da su ViP ulaznice koje btw kostaju preko 1000&rasprodate,da je turneja FF najprodavanija posljednje 2 sedmice,ali tracara trazi samo negativno,i odi na google translate,pa prevedi njeni roditelji nisu rekli da je mentalno nesposobna,nego da nije u potpunosti sposobna da se suoci sa Samom Lufijem,a i svi znamo da Brit ima neki zdravstveni problem,ali to nije nas zivot i nemamo pravo da se mjesamo…….

  39. hmm

    Britney Spears’ Parents: Our Daughter Is Mentally Unsound

    Although Britney Spears seems to have bounced back from her mentally questionable days, when it comes to her mother’s legal battles, the pop star’s parents don’t think their daughter’s noggin is up to snuff to testify, according to Billboard.

    Spears’ ex-manager, Sam Lutfi, is suing Lynne Spears for defamation — she wrote in her memoir, ‘Through the Storm,’ that he was responsible for cutting off her family’s communication with their daughter and over-influencing the already vulnerable and deteriorating star in a negative way.

    Lutfi and his legal team have asked Spears to testify to the fact that he was not the manipulating force behind the pop queen’s breakdown. But Spears’ parents believe their daughter is not mentally capable of giving a deposition. But not taking no for an answer, Lutfi has demanded that a judge order Spears to undergo a psychiatric exam to prove her lucidity.

    Although her troubled days seem to be behind her, Spears’ father, James Parnell Spears, remains in control of her conservatorship. The crooner’s protective papa doesn’t want his daughter anywhere near Lutfi. But with evidence in the form of Spears’ recent interviews, Lutfi believes that she is more than capable of speaking her mind.

    Still Spears’ family may be putting their foot down when it comes to their daughter’s potential mental wellness exam for a different reason — if she does prove capable of testifying, her conservatorship may also be lifted.

  40. Vendeta

    ahahahahah napokon neko da kaze istinu o ovoj dzudzi!

  41. EDGE

    JA MISLIM DA BI BOLJI NASLOV BIO ”BRITNEY SPEARS JE VOKALNO I MENTALNO NESPOSOBNA” :d

  42. ROCKS

    Vendeta EDGE nesposobna vam majka!

  43. LADY GAGA 4EVER

    MA SERU BRE,BAS MI NJENI RODITELJI ZA NOVINE REKLI KAKO JE ONA MENTALNO NESPOSOBNA…………I TO BAS SADA KAD SA POPRAVLJA I IMA NOVI CD……

  44. blam

    naravno da je mentalno nesposobna. ko je mislio da nije?!?!

  45. milan-no1

    I wanna go je fenomenalna pesma,pravi letnji hit… Ne ljutim se na tracaru,jer samo prenosi ono sto su drugi napisali..mada ne bi bilo lose da se “okaci” i neka pozitivnija vest..ovih dana ih ima dosta.. Ako ste od onih koji misle da je Britney nesposobna zapitajte se samo kako jedna mentalno poremecena osoba moze od marta do decembra da odrzava koncerte svakog treceg dana u trajanju od 100 minuta,sa napornim koreografijama (Circus turneja 2009.god.) ??? Pa nije ona robot. Kad ste vec pomenuli Katy,album joj je extra..ali ceo.

  46. ana

    Gluposti…

  47. EDGE

    @ Ponte
    no hard feelings baby :*

  48. tamaraa710

    http://www.youtube.com/watch?v=wNNsdA-P_cU&feature=share ovo je za pohvalu! Izgleda super..ne verujte svemu sto pise u novinama boze !!

  49. TBBitch

    @Ponte

    Honey, you should get some help, like, IMMEDIATELY!

  50. Tora

    Čak i da jeste, to je zato što ste je vi, dragi roditelji, gurnuli u šoubiznis pre no što je znala za sebe!

  51. amy lee

    @ :)

    “..a i Adele vec 11 nedelja drzi top poziciju..” Da,Adele je sjajna! Ima fantastican glas i dobre pesme.. Jes’ da nema veze sa temom,ali drago mi je da je neko spomenuo ovde. :D

  52. M@LON

    Mislim da je itekako sposobna. Ne bi bila tu gde jeste da je nesposobna.

  53. :)

    Videce se ko je flop na kraju, a da je IWG najbolja u njenoj karijeri, xaxaxa, to samo neki antisluhista moze da kaze. A Katy je prva u istoriji koja je imala 52 nedelje pesmu u top 10, znaci u toku cele godine, sto dovoljno govori o njoj. Brit je odavno passe u svetu, to je jos samo kod nas kao nesto smatraju pop princezom, ali je opste poznato da mi u svemu kasnimo za svetom:))

  54. Beautiful Criminal

    tracara je metalno nesposobna!

  55. TvojNajFanJeOvde

    :)@
    A ti si znaci star kao cela istorija je li?
    Ali si to dobro rekao, jeste mi kasnimo za svetom, ali ja sam zivela van bivse Jugoslavije i Britni je idalje princeza popa

  56. Marija

    meni je ova britni nes bzvz…a koji debil pominje katy perry ovde?..jeste li nepismeni ovde se ne pominje ona

  57. trchko

    Glupi i primitini roditelji koji zive od para koje ona zaradjuje imaju dovoljno obraza da tvrde da je ona mentalno nesposobna. Jadnici.

  58. DEMI

    MOZDA SU NJENI RODITELJI UPRAVU,ALI NJENI FANOVI TO DEFINITIVNO NISU PRIMETILI.

  59. trendi

    :)@jesi ti debil? Ti mi pa kao imas sluha kad volis katy,ona bre nema ni g od glasa ja kad sam cula kako peva friday pa bolje ona maloumna rebecca black od nje peva,i cuti i pokri se usima molim te!

  60. ZaZarazna

    Traba da beži od tog lika..Upropastio ju je..fizički i psihički.

  61. Snajka

    Sud ima pravo da trazi od bilo koga da svedoci (sem u specijalnim slucajevima). Citajuci originalni tekst meni se cini da su roditelji rekli da je nesposobna da bi izbegli da ona svedoci na sudu u korist menadzera a protiv majke.

    Britni je jedna u nizu zvezda koje nisu znale da se izbore sa slavom. Shvatite ljudi da je to ogromna promena i tesko je izaci na kraj sa tako drasticnom promenom nacina zivota. Svi mi mozemo da zovemo na posao ujutru kada nam se ne ide i da kazemo da smo bolesni. Ona to ne moze, kada je zakazana turneja ona jednostavno mora da odradi posao svaki dan. Olus publicitet, da ne moze da se opusti ni trenutka jer su paparaci postali nemoguci, zavuci ce se u WC solju ako treba da snime njenu intimu koju cemo posle da prezvakujemo.

    Ona milione nije dobila na tacni, karijera pevaca nije dobitak na lotou. Mora da se radi, naporno i ozbiljno mora da se radi da se izgradi karijera koju ima Britni ili Gaga i sl. Mora da se zrtvuje toliko toga, ovi ljudi sto komentarisu “da su meni njene pare ja bih…” nemaju pojma o cemu pricaju.

  62. Mina

    @Snajka znaci sad ne valja biti slavan?ukoliko si normalna osoba znaces to iskoristiti na naj moguci nacin…

  63. milena@Britney

    Hehe OMG ispade da je njoj samo bio problem sto nije mogla da se izbori sa slavom????!!!Naravno da je mogla da joj se drugi nisu toliko mesali u zivot…naravno kada si svezda treba da se pomiris sa tim da ce drugi zeleti da znaju sve o tebi da ce im biti interesantnije da te gladaju na dnu nego na vrhu slave….brit je bila omiljena licnost paparazima urnisali su je toliko lazi je pisano o njoj…kad se samo setim koliko sam ja patila zbog nje ….moze biti zvezda kolika hocete ali je zivo bice…kako bi vama bilo da vam svi okrenu ledja cak i najblizi u najtezoj situaciji gde su svi ti ljudi koji su vam bili krpelji na vrhuncu slave….i sad je zalosno sto kada zaista nemaju razlog nista lose da napisu o njoj opet pisu …to sve govori da ona moze biti zlato opet ce je pljuvati!!! Njoj svaka cast kako je uopste ziva a vi sto pre svega nemate pojma o zivotu a kamoli o Britney Spears samo psssst jer komentari su krajnje smesni….Mada vec sam navikla da je drugi gaze i vecito ce tako biti sve dok njoj nesmeta meni super!!!I nisam krivila tracaru sto prenosi svecke vesti zaboga ceo svet Bruji o tome kako je Brit mentalno nesposobna…ona neka radi svoj posao ja joj zameram….ZASO NIJE NESTO LEPSE NAPISALA PORED TOLIKO DIVNIH VESTI…Brit se cak divim sto je tolikopo jaka nju neke stvari uopste nedoticu gotovo 99% ona je zena carica …i mogu samo da je mrze samo mnogo su glupi oni su nju samo time ojacali …sto te ne ubije to te ojaca…NE ZABORAVITE BRIT SE VRACA NA TRON TAMO CE I OSTATI!!!a Bog nek da savkom po zasluzi!

  64. Vlado

    @Snajka
    Bravo za komentar! Slažem se u potpunosti!
    Samo je Britney bilo mnogo teže nego Madonni ili LG, jer je ona sa 17 godina postala najpopularnija i najtraženija osoba na svijetu. Slava je ogroman teret, samo to rijetko ko shvata.

  65. TvojNajFanJeOvde

    Vlado@ milena@Britney@ Snajka@
    Potpuno ste upravu nemam sta da dodam! Slazem se sa vama!
    Nzm samo koliko su ostali toliko glupi, pa ovu situaciju bi mogla i beba objasniti!
    Svaka cast Britney Bitch! Prava si carica!

  66. TvojNajFanJeOvde

    ´´““´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¶¶¢¢¢¢¶¶¶´´´´´´´
    ´´´´´´1¶¶¢¢¢¢¢¢¶¶´´´´´´´
    ´´´´´´¶¶¢¢¢¢¢¢¢¶1´´´´´´´
    ´´´´´´¶¢¢¢¢¢¢¢¢¶¶´´´´´´´
    ´´´´´¶¶¢¢¢¢¢¢¢¢¢¶´´´´´´´
    ´´´´1¶¢¢¢¢¢¢¢¢¢1´´´´´´´´
    ´´´´7¶¢¢¢¢¢¢¢¢¢¶¶¶´´´´´´
    ´´´´´¶¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¶¶´´´´´
    ´´´´¶¶¶¶¶¶¢¢¢¢¢¢¢¶¶´´´´´
    ´´´1¶¶¶´´¶¶¢¢¢¢¢¶¶´´´´´´
    ´´´¶¶¶´´´´¶¶¢¢¢¢¶7´´´´´´
    ´´7¶¢¢1´´´´¶¢¢¢¢¶´´´´´´´
    ´´´¶¶¶¶¶¶¶¢¢¢¢1¶¢´´´´´´´
    ´´´´´´´´1¢¢¢¢¢¢¶7´´´´´´´
    ´´´´´´´¢¢¢1111¢¶´´´´´´´´
    ´´´´´´¶¶¢¢1111¶¶´´´´´´´´
    ´´´´´1¶¢111111¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´¶¢111111¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´¶¢111111¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´1¶111111¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¢1111¢¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´´´¶1111¶¢´´´´´´´´´
    ´´´´´´´´¶1111¶´´´´´´´´´´
    ´´´´´´´´¶¢111¶7´´´´´´´´´
    ´´´´´´´´¶1111¶¢´´´´´´´´´
    ´´´´´´´1¶¢111¢¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¢1111¢¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´¢¶¢¢¢¢¢¢¢´´´´´´´´´
    ´´´´´´¶¢¢¢¢¢¢¢¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´¶¢¢¢¢¢¢¢¶´´´´´´´´´
    ´´´´´´¢¶¢¶1¶¶¢¶¶´´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¢¶´´¶¶¢¶´´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¢¶´´´¶¢¶¢´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¢¶7´´1¶¶¶´´´´´´´
    ´´´´´´´¶¢¶1´´´1¶¶¶´´´´´´
    ´´´´´7¶¶¢¶¶´´´´¶¢¶¶´´´´´
    ´´´´´´¶¶¢¢¶´´´¶¶¢¢¶¶´´´´
    ´´´´´´´¶¶¢¶¶¶7´´¶¶¢¢¶´´´´

    The LEGENDARY MISS BRITNEY SPEARS ;):

    ___________________________________$$$$$$$$$
    ___________________________________$$$___$
    ___________________________$$$____$$$$
    _________________________$$$$$$$__$$$$$$$$$$$
    _______________________$$$$$$$$$___$$$$$$$$$$$
    _______________________$$$___$______$$$$$$$$$$
    ________________$$$$__$$$$_________________$$$
    _____________$__$$$$__$$$$$$$$$$$_____$____$$$
    __________$$$___$$$$___$$$$$$$$$$$__$$$$__$$$$
    _________$$$$___$$$$$___$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$
    ____$____$$$_____$$$$__________$$$___$$$$$$$
    __$$$$__$$$$_____$$$$_____$____$$$_____$
    __$$$$__$$$_______$$$$__$$$$$$$$$$
    ___$$$$$$$$$______$$$$__$$$$$$$$$
    ___$$$$$$$$$$_____$$$$___$$$$$$
    ___$$$$$$$$$$$_____$$$
    ____$$$$$$$$$$$____$$$$
    ____$$$$$__$$$$$___$$$
    ____$$$$$___$$$$$$
    ____$$$$$____$$$
    _____$$$$
    _____$$$$
    _____$$$$____

    ___$$$$$$$$$____
    ______$$$$$______
    ______$$$$$______
    ______$$$$$______
    ______$$$$$______
    ____$$$$$$$$$____
    ____$$$$$$$$$____
    _____________ ____
    _$$$$$$___$$$$$$_
    $$$$$$$$_$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$
    _$$$$$$$$$$$$$$$_
    ___$$$$$$$$$$$___
    _____$$$$$$$_____
    _______$$$_______
    ________$________
    _____________ ____
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$$_$$$$$$__
    ___$$$$$$$$$$$___
    _____$$$$$$$_____
    ______$$$$$______
    ______$$$$$______
    ______$$$$$______
    _________________
    _____$$$$$$$_____
    ___$$$$$$$$$$$___
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$___$$$$$__
    ___$$$$$$$$$$$___
    _____$$$$$$$_____
    _____________ ____
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$___$$$$$__
    __$$$$$$_$$$$$$__
    ___$$$$$$$$$$$__

  67. strucnjak za fotoshop..

    pa i ako nisu rakli…to vec svi znaju..kako jedna cura koja je u 16 godini rodila djete pa zatim prezivjela brojne ispadae sa svojim bivsima…pa dozivjela nervni slom…i epizoda sa brijanjem..pa droga…razna ganjna pa sudu..ljudi da se razumjemo da li bi vi poslje ovakvigh stvari bili sposobni za bilo sta dalje..pa ona je i sam izjavila da joj je svega dosta i da ovaj album sto radi nemoze da doceka da zavrsi jer je navela da je premorena..i da ce nastaviti dalje samo zbog sinova..

  68. Milica

    Ma gluposti!!!

    Vidi se da se zena oporavila i da se vratila u punom sjaju!

  69. hahahahhaa XD

    Vlado šupak-parado batali te glupe komentare na račun tračare. Nismo svi bez sluha kao ti pa da slušamo Brit-Šit !

  70. five

    pa dobro nisu joj ni roditelji mnogo pametni pa nemože ni ona, sećam se da sam jako davno pročitala njenu izjavu u nekim novinama da su išli goli po kući do neznam koliko njenih godina 8 možda, bilo je davno pa sam zaboravila, kasnije sam to slično mislim pročitala i za Hajdi Klum da voli ići gola po kući, možda su i oni retardirani vanzemaljci I slažem se da je ledy gaga out sve više i više, iako je na euro top 44

  71. strucnjak za fotoshop

    KO JE JOS U AMERICI NORMALAN…MOLIM VAS…A ZA OVO DA SE OPORAVILA JESTE ISTINA ALI DA JE DO KRAJA NIJE…JER JE TO OSTAVILO POSLJEDICE…I SAMO DA VAS JOJ JEDNOM NAPOMENEM DA JE SAMA ONA IZJAVILA DA JOJ SVEGA DOSTA…I DA JE UMORNA OD SILNIH BITAKA!!!JA SAMO KAZEM KAKO JESTE …A KAKO VI TO PRIMATE…TO JE DRUGA PRICA…A LADY GAGA..MA NJU BOLI ONA SVARCICA…JEST DA JOJ OVAJ ALBUM NOVI BEZE JER SU PJESME SLICNE…AL STA JE TU JE!!

iPiccy-collage
Hot or not

Rita Ora u stilu ’70-ih: Tri autfita za jedan dan

A post shared by ايلا (@eila_ce) on Jul 17, 2017 at 6:13pm PDT Rita Ora uočena je u Njujorku gde je ponela ne jedan,...