Connect with us

Romana: Čekam pravog muškarca!
Vesti

Romana: Čekam pravog muškarca!

Iako po medijima kruži priča da je Romana Panić u vezi sa mlađim muškarcem, poznata Banjalučanka tvrdi da je to neistina, ali dodaje da nema ništa protiv takvih veza. U skladu sa svojim uverenjima, volela bi da joj se dogodi prava ljubav i da se ostvari i kao majka.

“Da ste mi pre nekoliko godina postavili to pitanje, rekla bih vam da nikada sebe ne bih mogla da zamislim sa mlađim muškarcem. Međutim, vremena se menjaju. Činjenica je da se mnogi muškarci odlično snalaze kada su u vezi sa ženom koja je nešto starija od njih, a, s druge strane, dame koje su prešle tridesetu i koje su nešto postigle u životu žele pažnju, a to im najčešće pružaju nešto mlađi partneri. Tako da sada nemam ništa protiv takvih veza”, kaže Romana u intervjuu za Hello i dodaje da joj u prethodnim vezama pritisak medija nije prijao.

“Najbitnije mi je da od muškarca dobijem pažnju, a to podrazumeva i ljubav, i privrženost, i iskrenost, a godine nisu bitne. Imala sam dve duge veze i o mom ljubavnom životu se mnogo pisalo iako to nisam želela. Te stvari mi nisu donele ništa dobro već samo pritisak medija koji mi nimalo nije prijao”, poručuje Romana, a na pitanje da li planira da se ostvari u ulozi majke kaže: “Naravno da imam takve planove. Ali još verujem da će mi se desiti prava ljubav i kada za to dođe vreme, biću majka.”

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. AnChY

    22/02/2012 at 11:00 am

    Zar ne cekamo sve tog PRAVOG :)) koji ce doci po nas na belom konju i povesti daleko,daleko :))I ja volim bajke :)) Da li postoji pravi(da ne kazem savrseni) muskarac? Naravno da NE. Kao sto ne postoji savrsena zena(to nekako i glupo zvuci,dosadno, zar ne-savrsenstvo,blax :)) Sta je za vas savrseno ? :))

  2. NightAtTheOpera

    22/02/2012 at 4:01 pm

    Nacekat ces se.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top