Prati nas

Sajsi MC je pokvarenica!

Muzika

Sajsi MC je pokvarenica!

Sajsi MC je pokvarenica!

Sajsi MC je pokvarenica!

 

Pokvarenica je naziv novog EP izdanja Sajsi MC i B.K.O.-a, koji od danas možete da preslušate na muzičkom servisu Deezer u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media. Izdanje sadrži tri nove pesme koje donose novi zvuk Sajsi MC.

“EP ‘Pokvarenica’ donosi potpuno novi zvuk i pesme su skroz različite od svega što smo do sada radili. Eksperimentisali smo kako sa tekstovima tako i sa zvukom. Već neko vreme na nastupima izvodimo i nove stvari u ovoj postavi i najbolje je da publika kaže svoje mišljenje o novom materijalu. Ja uglavnom sve što imam kažem kroz tekstove svojih pesama pa tako neću mnogo ni da pričam o novom izdanju. Najbolje je da ga ljudi poslušaju ili da dođu na neki od naših nastupa”, navodi Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC.

Ovo je drugo EP izdanje za Sajsi MC, dok se u diskografiji benda nalaze i do sada tri objavljena albuma. Sajsi čine Ivana Rašić, Tijana Rašič i DJ BKO. Bend za sada uživo možete da vidite na otvaranju Exit festivala na JDX backstage bini, dok 26. jula nastupaju na festivalu Reload u Vladičinom Hanu.5 komentara

5 Comments

 1. Mita

  10/07/2014 at 8:44 am

  Tekstovi su kidanje. Sve tri pesme o cirkanju.

 2. Nicki Minaj's Biggest Barb

  10/07/2014 at 11:30 am

  Totalno antipaticna! Ne znam ni ko bi slusao pjesmu Nadrkano hodanje?!

 3. DM

  10/07/2014 at 1:21 pm

  Ko je ova osoba?

 4. cica bubica

  10/07/2014 at 11:35 pm

  koja kraljicaaaaaaaaaaaaaaa

 5. Jelena :)

  11/07/2014 at 9:03 pm

  Svidja mi se i njen glas i muzika al su textovi 0

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top