Prati nas

Sajsi MC šokirala javnost eksplicitnim videom: Ja bih da me ti…

Muzika

Sajsi MC šokirala javnost eksplicitnim videom: Ja bih da me ti…

Reperka je otišla korak dalje!

Kontraverzna reperka Sajsi MC objavila je novi single pod imenom Ja bih da me ti i ostavila publiku u šoku! Naime, Sajsi se u novoj pesmi eksplicitno obraća svojoj ljubavi i, kako kaže, želi da je on “mazi” i “spankuje do penzije”.

Spot za pesmu je režiserski debi Dragana Vurdelje, koji je ujedno i dugogodišnji šminker i prijatelj reperke, a Sajsi je ekskluzivno za Tračaru objasnila da su spotom “doslovno želeli da ekranizuju tekst pesme i prenesu seksualnu energiju kroz jedan format kućnog filma sa VHS kasete.”

Intima atmosfera koju nosi tekst je preneta u video, pa poručujem svima koji bi bliže da me upoznaju da pogledaju video” , poručila je Sajsi za čitaoce Tračare.

Sport i pesma su izašli juče, a prve reakcije fanova su pozitivne. Neki od njih poručuju da Sajsi ponovo donosi nešto potpuno novo na balkansku muzičku scenu i da polako, ali sigurno, postaje kraljica underground scene u regionu.

Ono što svakako izaziva pažnju je eksplicitan tekst, koji iako reperki nije stran, ovoga puta snažnije i direktnije nego inače poručuje jasnu poruku – “ako želiš biti u mojoj postelji, ne možeš me voleti kao svi ostali.”

Pored toga, reperka je nedavno izjavila da bi se možda oprobala u režiranju nekog kućnog videa, pa je po svemu sudeći, ovo je jako dobar početak.

Pogledajte pesmu i video ispod.


2 komentara

2 Comments

  1. Kiza

    05. 03. 2019. at 18:52

    Jel ova bolesnica ima oca i brata? Ogavno,

  2. Klijentela

    05. 03. 2019. at 23:43

    “Muzika” i video za pacenike

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top
Overlay