Prati nas

Sergej Ćetković postaje glumac!

Vesti

Sergej Ćetković postaje glumac!

Popularni pevač Sergej Ćetković okušaće se i u glumačkim vodama. Naime, šarmantini muzičar pojaviće se u filmu svog dugogdišnjeg prijatelja glumca Slaviše Čurovića, koji je pisao i scenario za ovo ostvarenje.

Akcioni triler čiji je radni naslov “Greška” trebalo bi da počne da se snima do kraja godine, a Sergej i Slaviša igraju dva najbolja druga.

Sergejeva odluka da prihvati ulogu nije neobična, jer ukoliko niste znali pevač je odličan poznavalac sedme umetnosti. Nakon srednje muzičke škole želeo je da upiše režiju, ali kako tog smera nije bilo na Umetničkoj akademiji na Cetinju, odlučio se za Muzičku akademiju. Svoj talenat za režiju pokazao je nedavno kao autor spota za pesmu “Dva minuta” koji je snimao u Londonu.

Radnja ovog filma u kom će se Sergej okušati kao glumac dešava na tromeđi Podgorica – Beograd – Peć, a priča je aktuelna. Podgorički bokser pred kraj karijere takmiči se za titulu prvaka Evrope dok mu međunarodni trgovci belim robljem, kriminalci iz regiona, kradu devojku. On sa svojim najboljim drugom Albancem kreće u potragu za njom.

izvor: Blic.rs4 komentara

4 Comments

 1. Aladin.....Svaba....

  03/03/2010 at 7:19 pm

  svaka cast ne sumljam u njega on je odlican pevac zasto ne bi bio i glumac…

 2. teorije zavere

  04/03/2010 at 12:10 am

  Preminuo Momo Kapor
  :((((((((((((((((((((
  Kako tužna vest. tračaro, posveti mu članak. Da ova omladina nešto pametno pročita.A ne samo Jece, Nate,Seke…

 3. andriana

  04/03/2010 at 12:16 am

  jau super

 4. Ivan

  04/03/2010 at 3:12 pm

  Izvinite mogu li da povratim?! Em sto smo prisiljeni da na svim kanalima i radio stanicama slusamo njegove plačkop*čkaste pesme sad cu morati i da ga gledam kao glumca! Ne razumem potrebu ljudi da se bave svim i svačim, te su čistačice, pevači, glumice, glumci…uzas!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top