Search
Close this search box.

Članovi žirija ‘Pinkovih zvezdica’ napuštaju takmičenje zbog Kije Kockar

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova sezona muzičkog takmičenja Pinkove zvezdice je počela, a već na samom početku je došlo do velikih promena u stastavu žirija i to nakon dolaska rijaliti zvezde Kije Kockar.

Naime, pre početka takmičenja, najavljeno je da će umesto Milana Stankovića u crvenoj stolici sedeti rijaliti zvezda što je pokrenulo pravu polemiku na društvenim mrežama. Mnogi se slažu da stjuardesa bez muzičkog iskustva nema kredibilitet za ovakvu ulogu, a čini se da se sa tim stavom slažu i pojedini članovi žirija.

Prva je takmičenje napustila Jelena Tomašević, koja nije želela da sedi sa Kijom u žiriju jer je, vodeći se savetima svojih fanova, odlučila da je ona „umetnica i pevačica, a ne cirkuska zvezda“, piše Alo. Danas je objavljeno da će na njeno mesto doći Nataša Bekvalac.

Isto mišljenje očigledno ima i Sergej Ćetković koji je takođe odlučio da napusti emisiju nakon prve epizode. Na njegovo mesto se vraća Milan Stanković.

„Ove godine očekujem više, jer imamo pojačanje sa dve žene. Ja sam tu jedino muško… Mislim da će biti ludo. Jako su zabavne i Kija i Nataša koju dobro znam“, izjavio je mladi pevač ovim povodom.

POSLEDNJE VESTI