Prati nas

Sestre Bekvalac: Udomljavamo majke sa decom

Vesti

Sestre Bekvalac: Udomljavamo majke sa decom

sestre-bekvalac-hello

Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina žele da prime u svoj dom dve porodice koji se ostale bez krova nad glavom u poplavama koje su zadesile Srbiju. 

“Moja sestra Nataša i ja želimo da ponudimo smeštaj za evakuisane iz Obrenovca. Primile bismo u dva stana na Senjaku i Vračaru po majku s decom. Moj stan je malo skromniji, živim s ćerkom Petrom. Natašin stan je veći, a s njom i ćerkom Hanom živi i dadilja”, rekla je Kristina Bekvalac.

Zainteresovani mogu da se jave redakciji dnevnog lista Kurir kako bi ih spojili sa pevačicom.

Nataša je već deo novca uplatila za pomoć ugroženima, a najavila je da će organizovati veliki humanitarni koncert u klubu Kazina.

(Kurir, foto: Hello)6 komentara

6 Comments

 1. Pingback: Sestre Bekvalac: Udomljavamo majke sa decom | Vest dana

 2. Troll

  18/05/2014 at 11:16 pm

  Mozete da ih volite ili ne, ali ovaj put ispale su fer, korektne i humane. Bravo srpskom jet-setu !

 3. Maja

  19/05/2014 at 1:43 am

  Eto, bas lepo.

 4. skandalka

  19/05/2014 at 9:20 am

  Srpski jet-set NE POSTOJI! Vazno je da ona zivi u kuci na Senjaku, sram ih bilo. Zasto ne pomazu kada nisu poplave, zemljotresi? Samoreklamozderi. A, vi jadnici kao i oni. Fuj! P.S Guza Jelene Karleuse je otvorena za sve vas, nemojte se gurati stacete svi! Samo stanite u red…

 5. betty boop

  19/05/2014 at 12:24 pm

  Skandalka stacemo u red, nemoj ti da se brines! Pomogni i ti bar malo, a nemoj samo da ides od teme do teme i pljujes ove koji bar pomazu!

 6. skandalka

  19/05/2014 at 3:44 pm

  Ti znas da ja nisam pomogla? Sorry, sto ja imam svoj stav i tako ce uvek biti. Ali, ja se nisam slikala i serovala po fb. i twitteru. A vi jadnici kako vetar dune. Sorry, jos jednom.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top