Prati nas

Soraja otkrila razlog pretarane mršavosti

Extra

Soraja otkrila razlog pretarane mršavosti

Kaže da nije anoreksična (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Kaže da nije anoreksična (foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Soraja Vućelić pre nekoliko dana šokirala je javnost priznanjem da je zbog izgladnjivanja obolela kao i da je sama kriva za to.

Starleta je pre nekoliko meseci postala vegetarijanka, i počela sa intenzivnim treninzima jer je želela da vitku liniju dovede do savršenstva zbog novog posla na Beogradskoj nedelji mode. “Ne jedem često, jednom ili dva puta na dan. Proteklih godina hranila sam se nezdravo, a pre tri godine prestala sam da treniram”, kaže Soraja.

Ona dodaje da nije anoreksična i kaže da nema problema sa ishranom. Pre dva meseca odrekla se mesa i počela je ponovo da posećuje teretanu. “Donedavno nisam mogla da zamislim pošten obrok bez mesa na tanjiru. Sad mi se doslovno gadi i čudim se kako sam ga uopšte jela svih tih godina. Nisam se odrekla ribe, a suši mi je omiljeno jelo”, otkriva starleta.

(foto: Instagram.com/sorajavucelic)

(foto: Instagram.com/sorajavucelic)

Smršala je kako bi što bolje nosila modele Suzane Perić na ovogodišnjoj reviji na Nedelji mode, a Vučelićeva o tome kaže: “Sviđa mi se moja mršava faza, ali želim vitku liniju da održavam što zdravije i prirodnije. Možda su neki pomislili da sam anoreksična jer mi je struk jako tanak u odnosu na grudi, ali ja se odlično osećam i trudiću se da treninzima zadržim ovakav izgled”, rekla je Soraja na kraju, a prenosi 24sata.hr.3 komentara

3 Comments

 1. Duda

  11/11/2016 at 10:18 pm

  Please Soraja, samo se čuvaj i pazi! Vole te tvoji Sorajčići!

 2. Mungos

  12/11/2016 at 11:45 am

  Soraja izoperisana nakaza…sta drugo reci za nju?dzaba tebi sveeeeee nakaza ostaje nakaza.kada te se setim u velikom bratu slatko se ismejem.

 3. skandalka

  12/11/2016 at 3:55 pm

  Jel anoreksicna ili nije ? Muka vise ne zna sta ce, pa laprda gluposti. Bitch, kakav struk ? Jos jedan dokaz da nijedan hirugr ne moze da pomogne nakazi, ma ni Bog Otac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top