Soraja: Obolela sam zbog izgladnjivanja!

(foto: Instagram/sorajavucelic)

Starleta Soraja Vučelić već neko vreme nailazi na negativne komentare povodom toga što je premršava, a tek kada ju je to dovelo do ozbiljnih zdravstvenih problema, ona je shvatila da su bili u pravu oni koji su brinuli za nju.

“Poslednjih dana sam non-stop po lekarskim ordinacijama jer lekari sumnjaju na anoreksiju. Svakodnedno idem na kontrole oko režima ishrane. Tim doktora koji uključuje nutricionistu, doktora opšte prakse i endokrinologa svakodnevno je sa mnom i određen mi je režim ishrane koji moram da poštujem. Najgora stvar u celoj priči jeste činjenica da sam sebe svesno dovela do anoreksije i to kada sam počela sa rigoroznim dijetama i napornim treninzima”, otkrila je Soraja, kako prenosi Kurir.

(foto: Instagram/sorajavucelic)

“Želela sam da budem što mršavija, pa zbog toga nisam ništa jela po nekoliko dana. Bukvalno sam se izgladnjivala, a nisam ni u jednom trenutku bila svesna da to šteti mom zdravlju. Kilogrami su od jednom sami počeli da padaju, pa sam svoju kilažu sada svela na manje od 50 kilograma, što je na moju visinu opasno”, obrazložila je Vučelićeva.

Starleta je, za kraj, detaljnije opisala na koji način pokušava da se izvuče iz začaranog kruga u koji je upala. “Kada su mi doktori rekli da su krvni nalazi strašno loši usled iscrpljujućih dijeta, shvatila sam da moram pothitno da se osvestim i da se vratim u normalu. Uopšte nisam želela da sebe dovedem u situaciju da moram da boravim u bolnici. Mnogo mi je pomogla prijateljica koja je psiholog, danima je sa mnom razgovarala i osvestila me. Nadam se da ću se ubrzo izvući iz ovog stanja”

Povezane vesti

Back to Top