Prati nas

Šta je Novak otkrio u druženju sa fanovima?

Video

Šta je Novak otkrio u druženju sa fanovima?

Ispunjava obećanja: Novak je juče ćaskao sa fanovima

 

Kao što smo i ranije pisali, najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju uveče organizovao je uživo druženje sa fanovima putem servisa Ustream.

Na samom startu 30-ominutnog druženja Novak je predstavio gosta iznenađenja, brata Đorđa Đokovića, koji mu je bio podrška pri odgovaranju, kao i prilikom izbora pitanja sa četa.

U ćaskanju sa fanovima Nole je otkrio da voli da sluša klasičnu muziku, posebno Andrea Bocellija, a u zavisnosti od raspoloženja i žanrove kao što su dance, house i rokenrol. Noletovi omiljeni predmeti u školi bili su strani jezici i geografija, a omiljeni domaći filmovi su mu Maratonci trče počasni krug, Ko to tamo peva, Ivkova slava

Novak i Đorđe su sa fanovima komunicirali srpskom, engleskom i španskom jeziku, a najstariji brat Đoković je pokazao i zavidno poznavanje kineskog i japanskog jezika.

Ako niste bili u prilici da uživo pratite Novakovo druženje sa fanovima, kompletan snimak možete pogledati na ovom linku.

Redakcija Tracara.com/Novakdjokovic.com5 komentara

5 Comments

 1. ikaccc

  18/02/2013 at 9:38 am

  hhaahaha bocelija nikad ne bih rekao da to slusa

 2. lory :)

  18/02/2013 at 10:21 am

  Legenda :)

 3. Mike Yovan

  18/02/2013 at 10:54 am

  Nole je car.. Nazalost nisam stigao na ceo chat… vec pred kraj.. ali sam mu posle uputio lepu poruku na fejsu… mnogo ga volim i cenim kao coveka i sportistu…

 4. nanana

  18/02/2013 at 12:34 pm

  Djole Djokovicccc :D <3
  Inače Novak je car :DD

 5. Ja ja i ja

  19/02/2013 at 10:17 am

  Nase crnogorske rukometasice su 1 u evropi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top