Prati nas

Šta vas očekuje u V.I.P. VILI?

Događaj

Šta vas očekuje u V.I.P. VILI?

“Sunset Extravaganza“

V.I.P. VILA – najekskluzivnije mesto za zabavu ovog leta u Beogradu biće otvorena sutra uveče!!!

U iščekivanju početka meseca najboljih žurki u prestonici, predstavljamo vam deo dešavanja u kojima ćete moći da uživate u V.I.P. VILI sve do 29. avgusta.

Svakog dana osim ponedeljka od 19.00h do 21.00h u V.I.P. VILI vas čeka Chill out party Sunset Extravaganza – kolektivno uživanje u zalasku sunca, u romantičnoj atmosferi uz koktele po specijalnim cenama.

Sve one koji vole da uživaju u kupanju u noćnoj atmosferi uz DJ muziku, očekuje program Night swimming with a perfect soundtrack, svakim danom od 21.00h do 23.00h osim ponedeljka.

“Night swimming“

Pored toga, svi “kupači i kupačice“ moći će da budu deo jedinstvenog doživljaja podvodnog fotografisanja, i da naprave svoj Underwater Portrait u bazenu u bašti vile.

Cena dnevne ulaznice za V.I.P. VILU iznosi 600 dinara, a svi oni koji kupe 3 i više karata, svaku će dobiti po ceni od 500 dinara. Karta važi za jedan dan, od 11.00h do 23.00h, koliko traju dnevna dešavanja u V.I.P. VILI.

Petkom uveče u klubu u unutrašnjosti vile biće organizovani specijalni eventi, dok je subota veče rezervisana za uživanje u Weekend night extravaganza žurkama, uz najbolju DJ muziku, od 23.00h do 04.00h.

Cena ulaznice za ovu žurku je 800 dinara, a svi koji kupe kartu na poklon dobijaju vaučer za besplatno piće.

Ulaznice za V.I.P. VILU se mogu kupiti na Eventim.rs, na svim prodajnim mestima Eventima i u samoj vili. Zbog velikog interesovanja, karte možete unapred da rezervišete na info@vipvilabeograd.com, a svaka rezervacija obezbeđuje vam najbolja mesta u bašti V.I.P. VILE.2 komentara

2 Comments

  1. desperados

    02/08/2012 at 2:18 pm

    smesne cene

  2. Tamara

    02/08/2012 at 2:27 pm

    smesne li cene

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top