Connect with us

Suđenje Britney Spears: Svedočio bivši dečko
Vesti

Suđenje Britney Spears: Svedočio bivši dečko

Paparaco koji je bio sa Britney

Adnan Ghalib, paparaco sa kojim se Britney Spears zabavljala tokom 2008. godine, svedočio je juče pred sudom.

Ghalib se u sudu pojavio u crnom odelu i sa kozjom bradicom koja mu je bila zaštitni znak, a na britanskom akcentu je svedočio da je njihova veza od poslovne prešla u romantičnu početkom decembra 2007. godine. Na pitanje koliko često se viđao sa Spearsovom, tiho je odgovorio: “Svakodnevno. Bio sam kod nje svakog dana.”

Adnan je demantovao da je ikada video Sama Lutfija da sakriva mobilne telefone od pevačica ili da je ne pušta da priđe svom psu Londonu. On je optužio Lynne Spears da je pokušala da mu nametne mišljenje. “Rekla mi je da kažem medijima da je Sam odgovoran za Britneyno stanje.”

Ghlaib je priznao da je kupio mobilni telefon za jednokratnu uptorebu na zahtev Lutfija sredinom 2008. godine, kako bi ga ovaj dostavio pevačici, koja je tada bila pod kontrolom svog oca. On je priznao i da mu je sudija dodelio zabranu prilaska Spearsovoj na tri godine.

Lutfijev slučaj se završava u utorak, kada će pevačicin pravni tim početi svoju odbranu. Podsetimo, Lutfi tuži pevačicu zbog neplaćenih dugovanja, Jamie Spearsa zbog navodnog udarca i Lynne Spears zbog lažnih natpisa u njenoj knjizi koju je izdala 2008. godine.

P.Ž./Tračara
Foto: People

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. Little J.

  31/10/2012 at 8:42 pm

  BULLSHIT ALERT!
  Sam Lutfi na lomacu. Amen.

 2. kim

  31/10/2012 at 9:39 pm

  opet je HOT llalallala :)

 3. Nina

  31/10/2012 at 10:01 pm

  Kako je lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
  Savrsenija ne moze biti!

 4. TinaNik

  31/10/2012 at 10:57 pm

  Eh, tvrd je to lebac….

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top