Prati nas

Survivor: nova pobeda plemena Bahandi

Vesti

Survivor: nova pobeda plemena Bahandi

Od kada su se originalni sastavi plemena Bahandija i Kasuka promenili, situacija na pustom ostrvu je drugačija. U Bahandiju je tako situacija daleko opuštenija. Kaća primećuje da vlada nova energija u kojoj se ne oseća kult vođe. Jeleni nedostaje Goca, a očigledno i Knezu koji je prijatno iznenađen njenim ponašanjem na ostrvu. On kaže da je sutrašnji dan biti ili ne biti za Kasuko.

Međuljudski odnosi su trenutno najvažnija tema u izmešanom Kasuku. Marko se ne oseća kao vođa novog plemena: niko ga nije izglasao i boravak mu prosto dođe kao kazna. Ni Edinu se mnogo ne dopada sadašnja situacija i ocenjuje da nije najzdravije kad se dojučerašnji protivnici nađu u istom taboru. Za Gocu postoje samo dva rešenja:  ili će da upadne u depresiju i da kuka ili će reći „ok- to je to, idemo dalje“. Aleksandra ne želi mnogo da se izjašnjava u ovom trenutku, ali veruje da će se mnoge stvari razjasniti nakon borbe za imunitet koja ih očekuje.

Usledila je nova igra sa preprkama, ponedu odnosi Bahandi i tako osvaja imunitet. Šta mislite ko ove nedelje dobija drugu šansu u Novom kraljevstvu?

Na kraju teksta pogledajte jedan vrlo interesantnan video u kom je voditelj Ivan Ivanović u svojoj emisiji Povratak u civilizaciju VIP Robinzone i konačno “raskrinkao”…. :)


Loading...
12 komentara

12 Comments

 1. Ivona

  18/11/2010 at 12:37 pm

  Drago me je sto je Bahandi ponovo pobedio, samo zato sto me u Kasuku mnogo nerviraju Andrej i Edin. A Ivan je car, obozavam ga!

 2. Misko

  18/11/2010 at 1:06 pm

  glupi su ovi iz bahandija…trebali su namerno da izgube da bi sacuvali gocu i marka…mogli su lagano da izbace bojanu ili nikolu i sacuvali su svoje do ujedinjenja…i posle kad se ujedine bice u prednosti…ovako ce nakon ujedinjena cini mi se ako jos jednom za imunitet pobedi bahandi biti isti odnos bahandija i kasuka u plemenu..gocu i marka sad samo moze da spasi dupli glas na medjusobnoj borbi..

 3. Sandra

  18/11/2010 at 1:37 pm

  @ Misko
  imam neki osecaj da nece Bulat ili Goca biti izbaceni, vec Andrej!

 4. fewfew

  18/11/2010 at 2:49 pm

  nece andrej nazalost vec marko jednostavno mora biti tako nazalost zato sto je zlo od coveka Edin namestio tako igru a aleksanda i andrej ga sve slusaju..aleksandri to ide u koris jer bi ona letela sledeca..
  edin je uzas razocarenje sezone uaa

 5. Sandra

  18/11/2010 at 2:57 pm

  @ fewfew
  Slazem se da je Edin los covek, ali cini mi se da se Bulat u prosloj emisiji kod Ivana izlanuo da je izbacio Andreja, ali to nije niko tad ukapirao, jer nisu jos bila izmesana plemena!

 6. Nenche

  18/11/2010 at 3:47 pm

  Edin mi je ok…sa malim izuzecima u njegovom ponasanju…Andreja ne mogu da smislim..a ostali su mi svi cool…tek se sad vidi ko unosi pravu negativnu atmosferu..jer se goca i marko nisu lepo uklopili za razliku od bojane i nikole..
  i Kasuko je taj koji je od pocetka budio mrznju, a ne Bahandi…. Edin se malo pogubio u cinjenicama, zabagov’o cowek,,,,

 7. xx

  18/11/2010 at 5:25 pm

  Andrej i Edin su najbolji…Perovićka je najsmotanija, a Bulat najdosadniji.

 8. opsednutaOvomStranicom xD

  18/11/2010 at 10:40 pm

  xaxaxa…koj car…razgovor je pobedio :)

 9. mama,volim ga!

  19/11/2010 at 4:06 am

  edin je bio kao andjeo…razumem da je nervozan jer je izgubio saplemenike, ali jako je lose postupio sa markom i gocom…jako je dvolican. a bio mi je bas drag :/

  mama, ja ga i dalje volim… :'(

 10. snezana

  19/11/2010 at 9:08 am

  Edin dvoličan????? Pa rekao im je sve u lice šta misli i kako može bit dvoličan ????? smiješna mi je Goca koja kaže da nema taktiku, a vec razradila sve sa glasovima i šta će bit ako je Edin izbaci nece mu na plemenski dati glas. Pa šta je očekivala da će Edin glasati za svoje a nju zadržati. Smešno mi je to razmišljanje, i stalna priča da nemaju taktiku pa došli su da uzmu 50.000 E i to bez taktike samo glupi ljudi mogu tako razmišljati.

 11. Jasna

  19/11/2010 at 1:28 pm

  Mozda bi bilo dobro da je Bahandi namjerno izgubio, ALI- i to je rizik- Bojana ima tajni imunitet, tako da ne bi mogli da se dogovore da li da glasaju za nju ili Nikolu… Da je Bahandi izgubio, njih dvoje bi znali da su ugrozeni, a zbog tajnog imuniteta bi postojale ogromne sanse da Bojana jednim glasom izbaci nekoga od starih clanova Bahandija. A ne mogu da predvide da li ce Bojana imunitet zadrzati ili pokloniti Nikoli, pa da znaju za koga da glasaju od njih dvoje… Uhh… Kako bih voljela da izbace Edina, bas me razocarao, ponasa se kao kreten, pa takva je igra, nijesu mu krivi Goca i Marko. Kad dodje do ujedinjenja, shvatice koliko je bio glup, kad svi budu cuvali samo sebe! Sad se drze zajedno, jer im je stalo do tog imuniteta koji zajedno osvajaju, ali kad se pojedinacno budu borili za imunitet, e tada padaju maske!

 12. Jeca

  19/11/2010 at 3:16 pm

  Andrej,Nikola,Bojana i Edin su najboljiiii,do pobedee!!!Toni,Milos,Katarina i Jelena su takodje extra..haha Knez kralj!Ostali napolje!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top