Connect with us

Survivor: Prva pobeda Bahandija i prve suze
Vesti

Survivor: Prva pobeda Bahandija i prve suze

U plemenu Bahandi došlo je do nekih promena. Kako se Knez nije mogao odvojiti od kutlače, žene ovog plemena su odlučile da ga proteraju iz kuhinje.

„Kneza ne možeš skloniti od vatre i to me iritira“, bila je ljuta Goca.

Da ga sklone sa mesta glavnokomandujućeg ženama pomaže vođa Marko koji donosi proglas kojim degradira glavnog kuvara u asistenta, a kutlaču prepušta lepoticama sa ostrva. Proglas čita lično Knez, ne ljuti se ali mu knedla ipak stoji u grlu.

Bilo je i tužnih momenata, jer je Goca po prvi put zaplakala, kaže da joj nedostaje dete i muž, ali to je neće sprečiti da se i dalje bori.

Kada je došlo vreme za igru, oba plemena dala su sve od sebe, a prvu pobedu u serijalu odnosi pleme Bahandi. Pošto je ovo bila borba za imunitet, Kasuko će jednog svog člana morati da izbaci na predstojećem plemenskom savezu. Posle toga, usledilo je iznenađenje kada je rečeno da jedan iz plemena Kasuko po kazni odlazi u izolaciju na zabačeno ostrvo, bez hrane i odeće. Izbor pravi suprotni tim, i Marko za ovaj poduhvat bira Bojanu. Kasuko je iznenađen izborom. Ipak, Bojanu čeka iznenađenje na ostrvu…

Koje pleme je složnije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. ....

  04/11/2010 at 8:43 pm

  joj kakva mi je GOCA…koooo´ zmajjj
  hahhahahhahha

 2. IVANA

  05/11/2010 at 4:22 pm

  SUPER SU SVI EXTRA JE SOU

 3. Korea

  07/11/2010 at 1:18 pm

  Goca i Marko su truli

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top