Prati nas

Tužan kraj: Avicii izvršio samoubistvo

Vesti

Tužan kraj: Avicii izvršio samoubistvo

Nije mogao da izdrži The Guardian

Pre par dana svet je obišla tragična vest da je DJ Avicii iznenada preminuo u 28. godini. Njegovi bližnji su tim povodom tražili privatnost od medija i javnosti, te se nisu oglašavali niti otkrili šta je tačno uzrok njegove prerane smrti.

Ako je suditi po novom saopštenju njegove porodice, u kome je između ostalog pisalo i: ”Nije mogao više da izdrži. Samo je želeo da pronađe mir,” dolazi se do zaključka da je mladi muzičar izvršio samoubistvo, prenosi Teen Star.

Naš voljeni Tim je bio tragalac, krhka umetnička duža koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja. Perfekcionista koji je mnogo postigao i koji je putovao naporno radeći što ga je dovelo do ekstremnog stresa. Kada je prestao da nastupa želeo je da pronađe ravnotežu u životu, da bude srećan i da radi ono što najviše voli – stvara muziku,” počinje tužno saopštenje.

“Stvarno se borio s mislima o značenju života i sreći. Nije mogao više da izdrži. Želeo je da pronađe mir. Tim nije bio stvoren za bisnis mašinu u kojoj se našao. Bio je emotivan lik koji je voleo svoje fanove ali je izbegavao pažnju.”

“Time, zauvek ćeš biti voljen i uvek ćeš nam nedostajati. Osoba koja si bio i muzika koju su stvaro će održati sećanje na tebe živim. Volimo te. Tvoja porodica,” završili su oni.


1 komentar

1 komentar

  1. Minaž

    27. 04. 2018. at 18:01

    Žao mi ovog momka. ?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top