Prati nas

Večeras je premijera filma 50 nijansi: oslobođeni

Film

Večeras je premijera filma 50 nijansi: oslobođeni

Anastazija Stil i Kristijan Grej su par čija će strasna ljubav u ovom delu biti krunisana brakom.

Treći i poslednji nastavak ljubavne priče koja je zaintrigirala ceo svet, film 50 nijansi: oslobođeni, premijerno će biti prikazan 7. februara u bioskopima širom Srbije i Crne Gore, a u svakom od ovih bioskopa traži se karta više i otvaraju se dodatne dvorane u kojima će se održati premijerne projekcije.

U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, film će premijerno biti prikazan u (trenutno) pet dvorana, a svi posetioci moći će od 19:30 časova da uživaju u muzici iz filma i prigodnom koktelu, upriličenom za svečanu premijeru! Mnoge javne ličnosti posetiće bioskop Cineplexx Ušće i prošetati crvenim tepihom.

U bioskopu Tuckwood Cineplex, u saradnji sa radiom Naxi, od 19:30 časova takođe će biti organizovan koktel za sve ljubitelje ove filmske priče.

A priča je dobro poznata… Anastazija Stil i Kristijan Grej su par čija će strasna ljubav u ovom delu biti krunisana brakom. Ana će DA izgovoriti u prelepoj venčanici kreatorke Monik Lilije, a neodoljivi gospodin Grej obećao joj je večnu ljubav i sigurnost. Međutim njihov idiličan život naići će i na prepreke i izazove. 

Jamie Dornan Dakota Johnson vraćaju se kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Film

To Top