Prati nas

Video

Veljko opisuje prvi intimni odnos sa devojkom, i to pred Ksenijom (VIDEO)

(foto: Screenshot/YouTube/AmiG Show)

(foto: Screenshot/YouTube/AmiG Show)

Iako su u vezi tek mesec dana, Veljko Ražnatović Ksenija Bujišić gostovali su prvi put zajedno na televiziji, u emisiji AmiG Show i odgovorili na brojna pitanja koja interesuju one koji prate njihovu ljubav na društvenim mrežama i putem medija.

“Nisam imala predrasude o njemu, jer sam i ja deo tog sveta i znam da mediji umeju da predstave nekoga onakvim kakav nije, a drugo nije morao mnogo da se predstavlja u pravom smislu kakav jeste. Veljko je romantičan, obasipa me pažnjom, sitnicama, pesmama i već sam jednom rekla da sam stvarno srećnica”, izjavila je Ksenija, koje se sećamo još iz vremena kada je vodila CityKids.

Pred Veljkom se našao teži zadatak, a to je da opiše svoj prvi intimni odnos i to pred sadašnjom devojkom. “Pa, i nije baš lepo iskustvo i romantično. Štaviše, bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, bilo je to baš rano. Ona je imala 16 godina. Bilo je to u nekom muškom WC-u. Sa majkom imam baš otvoren odnos, pa sam je odmah nazvao i rekao joj: ‘Mama, desilo se’. Ona me je zabrinuto pitala: ‘Sine, šta se desilo? Aaaa, to'”, ispričao je Veljko kroz smeh.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top