Prati nas

Zrela deca Willa Smitha: Bićemo najluđi umetnici na svetu!

Extra

Zrela deca Willa Smitha: Bićemo najluđi umetnici na svetu!

Ne razmišljaju kao tipični tinejdžeri ( foto: People )

Ne razmišljaju kao tipični tinejdžeri ( foto: People )

14-godišnja Willow i 16-godišnji Jaden Smith nisu poznati samo kao deca Will Smitha nego i po svojim pevačkim karijerama, a njihov intervju za T magazin će vas iznenaditi zbog odgovora na pitanja o vremenu, modi, školi i drugim stvarima koje ih okupiraju.

Čini se da su i pored svojih mladih godina i Willow i Jaden jako zreli budući da su dali veoma kompleksne odgovore na pitanje o vremenu nakon što su spomenuli da čitaju antičke tekstove jer jedino oni nikad ne zastarevaju.

“Znam da vreme ne postoji jer mogu po svojoj volji da utičem da ono prolazi isuviše brzo ili veoma polako”, iznela je svoje mišljenje Willow na šta se njen stariji brat nadovezao rečima: “Dokazano je da vreme drugačije protiče u zavisnosti od toga u kom se delu univerzuma nalaziš. Na Zemlji, ako si svestan toga, jedan tren može trajati godinu dana. A ako nisi svestan toga tvoje detinjstvo može proći za 6 sekundi.”

I ostatak intervjua obiluje sličnim odgovorima u kojima se vidi da se deca Will Smitha razlikuju od svojih vršnjaka po filozofskom pristupu svakoj temi, a mlada Willow je čak priznala da joj je većina knjiga dosadna, pa tako od svoje 6. godine piše svoje romane, a nakon toga uživa čitajući ih. Ipak, neki odgovori donose olakšanje jer priznaju da su i dalje deca.

U isto vreme izdaju nove albume ( foto: People )

U isto vreme izdaju nove albume ( foto: People )

“Kada se oblačim za scenu uvek želim da to bude nešto otkačeno kako bi svi pomislili da sam potpuno luda. Ali u slobodno vreme nosim samo one stvari u kojima mogu da se penjem po drveću”, otrkila je Willow.

Oboje su svesni da njihovo ponašanje često ne nailazi na odobravanje publike, ali Jaden ima dobar razlog za to: “Jedini način da promeniš bilo šta jeste da to nešto dovedeš u stanje šoka. Tako je sa mišićima, ali i sa celim svetom uopšte. Ako želiš da promeniš svet moraš da ga šokiraš.”

Za kraj su otkrili i zašto nisu pristalice klasičnog školovanja.

“Išla sam u standardnu školu godinu dana i to je bilo ujedno najbolje i najgore iskustvo u mom životu. Najbolje iskustvo je bilo zato što sam shvatila zašto su sva deca depresivna, a najgore jer sam i ja bila jedna od njih,” zaključila je Willow.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Svichky

  18. 11. 2014. at 16:12

  vidi se da su u pitanju pametna, obrazovana i prosvetljena deca. iskreno, pozitivno sam iznenadjen.

 2. ime

  18. 11. 2014. at 16:14

  divna djeca bas su zreli i vrlo inteligentni.a kod nas takve ismijavaju, samo pevaljke, bubasvabe i politicari opstaju.pi

 3. auuu...

  19. 11. 2014. at 03:25

  KAKO IRITIRAJU OBOJE,NEKE IRITANTNE FACE!!! KAD BI IM ZALEPIO 2,3…………..uffff

 4. Nadžak Baba

  19. 11. 2014. at 03:58

  lako je njima kad seru u zlatne wc šolje..pff

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top