Zvezde na crvenom tepihu Grammy nagrada 2018

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Najveće muzičke zvezde današnjice prošetale su crvenim tepihom dodele nagrada Američke muzičke akademije – Grammy – koje su u nedelju uveče, 28. januara, održane 60. put u Njujorku.
Pre nego što će prisustvovati ceremoniji uručenja nagrada, koja je bila snimljena dva sata pre televizijskog emitovanja, muzičari ali i ostale poznate ličnosti pokazali su se u najboljem mogućem izdanju. U nastavku pogledajte galeriju sa crvenoh tepiha i recite nam – ko se najbolje obukao?

2 Responses

  1. kad ih slikaju ovako preblizo (naguraju novinare na metar od crvenog tepiha) i to čak iz neke ptičije perspektive, šta god da si obukao izgledaš glavato, izdeformisano i zdudano. Kakva je ono siva sintetička krpa iza nalik na zavjesu? Niko ispred nje nije dobro ispao. Grammy-jev crven tepih je katastrofa tako da je nebitno šta je ko obukao jer svi izgledaju loše.

  2. Giuliana i Lana! Prvo sam pomislila da se Lady Gaga konačno normalno obukla, ali kad sam vidjela ostatak slike, ipak sam promijenila mišljenje. Da je ono bila haljina, sve bi bilo ok, ovako – kombinezon sa crnim plaštem i crnim bakandžama (umjesto elegantnih cipela) totalno kvari utisak. Šteta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI