Prati nas

Dodela nagrada

Zvezde na crvenom tepihu Grammy nagrada 2018

Najveće muzičke zvezde današnjice prošetale su crvenim tepihom dodele nagrada Američke muzičke akademije – Grammy – koje su u nedelju uveče, 28. januara, održane 60. put u Njujorku.

Pre nego što će prisustvovati ceremoniji uručenja nagrada, koja je bila snimljena dva sata pre televizijskog emitovanja, muzičari ali i ostale poznate ličnosti pokazali su se u najboljem mogućem izdanju.

U nastavku pogledajte galeriju sa crvenoh tepiha i recite nam – ko se najbolje obukao?

2 komentara

2 Comments

  1. lulu

    29. 01. 2018. at 08:29

    kad ih slikaju ovako preblizo (naguraju novinare na metar od crvenog tepiha) i to čak iz neke ptičije perspektive, šta god da si obukao izgledaš glavato, izdeformisano i zdudano. Kakva je ono siva sintetička krpa iza nalik na zavjesu? Niko ispred nje nije dobro ispao. Grammy-jev crven tepih je katastrofa tako da je nebitno šta je ko obukao jer svi izgledaju loše.

  2. Countess

    31. 01. 2018. at 00:28

    Giuliana i Lana! Prvo sam pomislila da se Lady Gaga konačno normalno obukla, ali kad sam vidjela ostatak slike, ipak sam promijenila mišljenje. Da je ono bila haljina, sve bi bilo ok, ovako – kombinezon sa crnim plaštem i crnim bakandžama (umjesto elegantnih cipela) totalno kvari utisak. Šteta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Dodela nagrada

To Top