Jaden Smith otvorio dušu: “Odlazim iz Los Anđelesa, izneverio sam oca!”

Jared Smith (foto: Instagram)

Biti tinejdžer nije nimalo lako, što je ove nedelje iskusio i Jared Smith.

18-godišnji sin Will Smitha, kome samopouzdanja nikada nije nedostajalo, juče je na društvenoj mreži Instagram podelio video u kom je izjavio da napušta Tinsel u potrazi za drugačijim životom.

“Preseliću se iz Los Anđelesa. Ovde se događa mnogo loših stvari. Stvorite život kakav želite za sebe”, rekao je mladi reper.

Kada je monolog prešao u propoved, Jared je dodao: “Pratite svoje srce, znate o čemu pričam? Radite ono što hoćete, budite šta želite da budete. Ne pokušavajte da budete neko drugi. Teško je kreirati život koji želite za sebe ovih dana jer niko ne želi da podrži vašu mladost i kreativnost mladih.”

Nakon toga je, očekivano, krenuo sa pričom o svom neverovatnom talentu i veštinama i obećao da će ova godina biti produktivna: “Do kraja 2017. godine, objaviću neke inspirativne stvari koje će postati zaraza, a koje su daleko iznad muzike i odeće.”

Osvrnuo se i na to da je izneverio oca, a zatim se upustio u filozofiranje: “Ništa u ovom životu nema smisla. Oni ne žele da se mi promenimo”, završio je Smith.

Ovo nije prvi put da je Jaredov govor izazvao bujicu komentara. Podsetimo se, za francuski magazin Numero je izjavio da je bio vampir: “Tokom jednog perioda sam nosio samo crno i krio sam se od sunca jer sam bio vampir. Stvarno sam bio vampir.”

Komentari na video su da mladi reper samo traži pažnju.

Povezane vesti

Back to Top