Prati nas

X Factor: Bootcamp iz minuta u minut

X Factor: Bootcamp iz minuta u minut

Spisak takmičara koji su se plasirali u sledeću fazu “Kuće sudija”

Muškarci do 27 – Emina Jahović

Lukijan Ivanović
Haris Ćato
Stefan Koković
Aleksa Perović
Miloš Bajat
Petar Jojić

Devojke do 27 – Kiki Lesendrić

Tamara Milanović
Aleksandra Brković
Ilma Karahmet
Hristina Vuković
Aleksandra Sekulić
Katarina Jovanović

Stariji od 27 – Željko Joksimović

Daniel Kajmakoski
Maid Hećimović
Maja Novaković
Mladen Lukić
Bojana Račić
Slavko Kalezić

Bendovi – Kristina Kovač

koji su postojali:

Ivan i Kiko Radenov
Roma Sijam(7 clanova)
Mouse Miles(2 clana)
Jana Vuković i Luka Grumić

muški bend

Armin Malikić
Predrag Antić
Marko Balabanović
Uroš Turkulov
Nikola Stanojević

ženski bend

Katarina Manojlović
Vanja Mišić
Lana Šojić
Teodora Sparavalo

duet

Filip Janevski Fifi
Marinela Đogani

U 21:15 na kanalu TV Pink počinje najsurovija faza takmičenja bootcamp odnosno radni kamp. Budite sa Tračarom!

Ne zaboravite da zapratite Tračaru na Twitteru – @tracara!

Na kraju ove dinamične epizode videli smo samo mali deo onoga što nas očekuje u sledećoj, još uzbudljivijoj, fazi takmičenja kuće sudija koja je na programu sledećeg utorka na TV Pink!

23:27 Na kraju je Željko Joksimović saznao da će biti mentor Starijima od 27. „Bravo, bravo majstori! Jako ste kvalitetni, siguran sam da ćemo napraviti neku dobru priču! Mislim da je ovo najbolja grupa, a to i vi znate…“, rekao je kroz osmeh Joksimović.

23:25 Jedna od najzahtevnijih sudija Kristina Kovač je priznala producentima da očekuje bendove i da neće biti mnogo iznenađena, ali kada je saznala da će u budućnosti biti mentor baš ovoj grupi videli smo veliki osmeh na njenom licu: „Eh… pa naravno! Ovo nije iznenađujuće, ali obećaću vam da ću se najviše boriti! Očekujem vaše poverenje i vaš maksimum!, rekla je Kovač koju su njeni takmičari dočekali ogromnim aplauzom.

23:23 Kikija su sa ovacijama dočekale Devojke do 27 što je izazvalo zadovoljstvo i ovog sudije X Faktora: „Super ste, družićemo se! Siguran sam da će biti oštra konkurencija, ali učićemo zajedno!“, rekao je frontmen Pilota.

23:22 Posle svih odluka došlo je na red i da žiri dobije svoje mentorske grupe. Emina je bila oduševljena kada je saznala da je dobila grupu Muškarci do 27. „Joj Bože! Ja sam se zaista obradovala, vi ste oni sa kojima sam ja želela da radim! Hoćete kod mene u Istanbul ? Vi ćete imati najbolji provod, obećavam!“, rekla je Emina.

23:19 Bilo je i neočekivanih obrta! Sudije su pojedine kanidate vratili kućama, a potom ih pozvali ponovo na scenu.

Kristina: „Verovatno se pitate što smo vas pozvali nazad. Razlog je što se u vezi vas najgore osećamo povodom večerašnje odluke. Svako od vas je na prvoj audiciji ostavio odličan utisak, međutim iz današnjeg nastupa nije baš jasno da li vi kao individue u ovom trenutku imate ono što je potrebno za dalji tok takmičenja. Svakako imate neosporan talenat i posle dugo razmišljanja odlučili smo da od svih vas napravimo bendove! Čestitamo vam! “, rekla je Kovač što je izazvalo radost i suze radosnice kod takmičara.

23:18 Po završetku svih nastupa, žiri je imao težak zadatak da izabere samo 24 kandidata koji će se plasirati u sledeću fazu takmičenja kuće sudija. O tome ko prolazi dalje sudije su razmatrale nekoliko sati, a onda je došao na red najuzbudljiviji deo večeri – saopštavanje rezultata. Nervozni takmičari izlazili su po redu po kojem su nastupali, žiri je saopštavao svoje odluke zbog kojih su neki razočarani otišli kućama, dok smo kod pojedinih videli i suze radosnice!

23:06 Žiri saopštava takmičarima ko prolazi dalje, a ko ide kući.

23:02 U radnom kampu takmičari su bili podeljeni u deset grupa koje možete pogledati ispod. Takmičarske grupe su imale samo jedan dan da uvežbaju scenski nastup i zadatu muzičku numeru kako bi se, po drugi put, predstavili žiriju X Faktora. U pojedinim takmičarskim grupama bilo je razmirica među takmičarima, neslaganja, međutim bilo je i grupa koje su savršeno funkcionisale. U toku nastupa, sudije su bile vidno neraspoložene, posebno Željko Joksimović koji je pokazao svoje nezadovoljstvo kvalitetom pojedinih nastupa.

23:00 Poslednja, deseta grupa.

 

22:53 Deveta grupa.

22:49 Osma grupa.

22: 33 Sedma grupa.

22:29 Šesta grupa.

22:25 Peta grupa.

22:20 Četvrta grupa.

22:13 Treća grupa.

22:09 Druga grupa.

22:05 Prva grupa je nastupila.

22:00 Takmičari su imali samo 24h da se pripreme za dalje takmičenje. Žiri bira grupe i prilično su nervozni, svako govori sa kojom grupom bi voleo da radi.

21:45 Nezadovoljni takmičar izneo svoje mišljenje žiriju da nisu fer po pitanju grupa koje su poslali kući i da je trebalo da im daju još po 30 sekundi da ih još jednom čuju. Žiri je ostao ravnodušan.

Veče teških odluka! Na početku nove epizode X Faktora imali smo priliku da se kratko podsetimo najzanimljivijih audicionih delova, a potom iz vizure pojedinih takmičara vidimo kako se oni osećaju pred početak najokrutnije faze takmičenja bootcamp (radni kamp). U ovoj fazi takmičenja videli smo koliko je ovaj tv format zahtevan i nemilosrdan, budući da su sudije X Faktora, zbog velike konkurencije, već na početku takmičare podelile u četiri grupe i odmah zatim dve slabije grupe poslali kućama! Ova njihova odluka izazvala je suze i nezadovoljstvo pojedinih takmičara, međutim to nije sprečilo početak bootcampa!

21:40 Učesnici su podeljeni u četiri kategorije: A, B, C i D. Uskoro će im žiri saopštiti nešto vrlo važno.

133 učesnika, koji su prošli audiciju, pristiglo je u Šimanovce gde će se takmičiti u bootcamp-u.

 

Loading...


16 komentara

16 Comments

 1. sasa

  10/12/2013 at 9:49 pm

  Ok mi je show ali sam ocekivala mnoogo vise. Radije pogledam TLZP!

 2. saska

  10/12/2013 at 9:51 pm

  Mislim da su napravili glup potez sa ovim postupkom,ljudi su doputovali iz daleka da bi im rekli da nisu prosli /???

 3. zoo

  10/12/2013 at 10:49 pm

  koji je k zeljku i ostalima?a takmicari kao nisu umorni o.O uglavnoom jel zna neko u kojoj grupi je Nikola Stanojevic sto je pevao When I Was Your Man – Bruno Mars

 4. aaa

  10/12/2013 at 11:34 pm

  Malo sam se pogubio tko je prošao tko nije, uglavnom vidim da su
  Armin i Tamara prošli dalje, a što se tice mentora, Emina je dobila
  odličnu grupu za rad kao i Kiki, Željko je dobio super pjevače a najteže će biti Kristini, ne iz razloga što su kandidati
  loši pjevači već iz razloga što će biti preteško raditi aranžmane
  pjesama za te grupe…

  Uglavnom nije loše bilo…

 5. MM

  10/12/2013 at 11:54 pm

  Tracaro zaboravila si u bendove da dodas Milicu Petrovic, moju omiljenu, kako si mogla da je zaboravis? :(

 6. Kaca

  11/12/2013 at 12:15 am

  Ona mala Ilma se ponovo izdvojila, neverovatno je to da neko sa 13 godina peva bolje od svih ostalih, ocekivala sam da ce joj Zeljko biti mentor, ali je i Kiki dobar!

 7. AR

  11/12/2013 at 12:20 am

  Pa bilo je nocas zanimljivo, ima dobrih takmicara. Ilma, Makedonac i onaj Maid imaju najbolje glasove, to je sigurno, i ako nisu mozda moji favoriti, ali su realno najbolji!

 8. r

  11/12/2013 at 12:56 am

  Šta, bukvalno preveli Sajmonov govor kad oforme grupe i ,,strogoj” Kristini nadenuli da izdeklamuje?

 9. hmmmm

  11/12/2013 at 9:31 am

  E ovako reperi pokidali, romi vrh, Ilma profesor muzike za vecinu, Maid definitivno ima ono nesto u sebi,Milos Bajat super. Al onaj mali sto nepreferira sevdalinke veze sa vezom o pjevanju nema.

 10. 123

  11/12/2013 at 1:39 pm

  ne mogu da verujem kao je onaj kvazi Cola uobrazen, hej neka se spusti malo na zemlju! bio mi je simpatican do sinoc, a onda me totalno razocarao! Percoli – napolje!

 11. AJ

  11/12/2013 at 1:43 pm

  Ima ih dosta dobri ali brate Marko Balabanovic i onaj mali Haris Cato katastrofa. Haris nije trebao proci ni u bootcamp a u njemu se pokazao jos gori. Jeli imaju ove sudije sluha ikako?

 12. nikolina

  11/12/2013 at 2:23 pm

  Kako smara ova Katarina Manojlovic ,da to nije normalno.Cija li je samo,posveceno joj je previse vremena……

 13. Flekica

  11/12/2013 at 3:54 pm

  Svi pevači sa jakim vokalima su zavrsili u Zvezdama Granda, zato je ovo takmičenje osrednje. Da je ranije stiglo u našu zemlju bilo bi drugačije. I što neko reče radije gledam TLZP.

 14. aaa

  11/12/2013 at 9:07 pm

  Samo malo nije li Armin prošao kao solo pjevač a ne grupa, šta sam
  ja onda sinoć gledao???

 15. aaa

  11/12/2013 at 9:16 pm

  Upravo pročitah na FB da je Armin 4 dana nakon bootcamp-a
  prebačen u grupe tj. Kristininu grupu, što nama uopće nije
  prikazano sinoć na tv-u…

 16. kenan

  25/12/2013 at 11:14 am

  super su svi

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top