Prati nas

Započela turneju spuštajući se niz repliku svog jezika!

Video

Započela turneju spuštajući se niz repliku svog jezika!

miley 1

Uvek šokantna

I svi znamo da ovaj naslov može da se odnosi samo na jednu osobu na svetu. Naravno, to je Miley Cyrus!

Pop senzacija je pre dva dana započela svoju svetsku turneju Bangerz u Vankuveru. Njeni fanovi bili su nestrpljivi da vide koje će im ludosti prirediti, a jedna od njih bila je pojavljivanje pevačice na početku koncerta u bizranom velikom stilu.

Miley je na scenu arene stupila izašavši iz ogromne replike sopstvene glave, spuštajući se niz veliki pink tobogan koji simbolizuje njen jezik.

Miley je i svoju scensku garderobu prilagodila svom statusu mlade i šokantne pop zvezde, pa je svima za ovo zapao otkrivajući kombinezon sa listovima marihuane.

miley 2

Pogledajte kako izgleda Mileyin spektakl.

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. Jovan

  16/02/2014 at 1:04 pm

  Ajoj, kako je sabila! :D Originalno, nema šta.. :D

 2. skandalka

  16/02/2014 at 1:21 pm

  Ljubav moja!

 3. Jovan

  16/02/2014 at 1:54 pm

  @skandalka Zasto, ali zasto si mi dislajkovala komentar??? ;((( Po Bogu, sada ce ce mi presesti rucak. ;(((((( Zastooooo?????!!!! Samo mi daj jedan razlog!!!

 4. lalalala

  16/02/2014 at 1:56 pm

  Meni je ovo bas kul,kad vec das pare za kartu,ocekujes spektakl sa efektima,kostimima,rekvizitima,ne ocekujes da neko stoji 2 sata u mestu.Bar ja ne.Respekt sto se potrudila da ubaci sve ono sto je definise i da prikaze na svoj nacin tu turneju,i to sto sve peva uzivo,jer svi znamo da danas sve skoro pevaju na playbacku.Ovo sam i ocekivala,mogla bi da dodje,da i mi vidimo spektakl.

 5. bgdslavija

  16/02/2014 at 2:30 pm

  gledao sam sve snimke,i mislim da ih je zabavila,punlika je vristala i aplaudirala,iako je pravila ludosti,na nekim pesmama je bila emotivna dusica,a na svaku pesmu je bilo nesto originalno.

 6. ikaccc

  16/02/2014 at 3:12 pm

  jeste kool ali kada neko normalan peva a ne ova dropa

 7. Jovan

  16/02/2014 at 4:40 pm

  Ladno mi je neko uzeo nick. Ajoj ljubavi, kako možeš tako nisko pasti? Tačno da se slomim. Šteta što nisi pisao š,đ,ž,č,ć, možda bi i uspeo… A i vidiš da se ona i ja slažemo, bili bi najbolji kada bi se upoznali. <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top