in ,

Zašto je splav „Play“ drugačiji od ostalih?


Destinacija za ovo leto: Splav Play

Plutajući koncept klub, galerija na vodi Splav Play otvoren je prošle subote nadomak Muzeja Savremene Umetnosti u Beogradu.

Zamišljen kao spoj dnevnog lounge bara i noćnog kluba, ovaj jedinstveni splav omogućava svim hedonistima da se u toku dana zabave i opuste uz ukusne zalogaje i hladne koktele, dok su noći rezervisane za najbolje svetske DJ-eve.

Opuštanje na udobnim foteljama

Ono što Play izdvaja od ostalih jeste to što je jedan deo splava prekriven peskom, te svi koji ga posete imaju utisak da su na plaži. Posebno je zanimljivo to što svi posetioci mogu iznajmiti slamnate šešire potpuno besplatne, a pored klasičnih stolica, mogu ležati i pod baldahinima.

Sa splava se pruža prelep pogled na Beograd
Idealan za celodnevno uživanje, ali i posao

Osoba koja stoji iza ideje i realizacije celog koncepta ovog drugačijeg i osvežavajućeg mesta jeste Andrej Kesić, koji je domaćoj klubskoj publici poznat kao ličnost zaslužna za otvaranje većine najboljih domaćih ugostiteljskih objekata, poput klubova Magacin i CINEMA, kao i kafića Pevac i Insomnija, koji i danas crpe energiju zabave iz svojih početnih dana.

Na otvaranju su nastupili house zvezde LA FOLIE DOUCE, rezidenti sa Ibice, koji su sve prisutne oduševili svojim energičnim nastupom.

Pogled na Kalemegdan
Nastup LA FOLIE DOUCE na otvaranju
Nastup LA FOLIE DOUCE na otvaranju
Noćni pogled na Kalemegdan
Pogled na Brankov most
Ivana Bajić na otvaranju
Iva Štrljić na otvaranju
I glumac Goran Jevtić uživao je na otvaranju
Otvaranje Playa