Prati nas

Željko Joksimović održao koncert u Splitu!

Događaj

Željko Joksimović održao koncert u Splitu!

 

Split, 080314. Koncert Zeljka Joksimovica u Spaladium areni.

Željko Joksimović sinoć je održao koncert o kome će se još dugo pričati, a koji predstavlja njegov koncertni debi u Splitu. U Spaladium Areni, u blizini mora, na Dan žena, pred oko 12.000 ljudi, jedna za drugom nizale su se kompozicije Joksimovića uz burnu podršku publike.

Lepo vreme i praznik koji slavi žene doprineli su atmosferi u Areni, u kojoj je pored Splićanki i Splićana bilo i mnogo onih koji su za ovu priliku stigli iz Šibenika, Vodica, Trogira, Zadra, cele Makarske, Zagreba….

Arena je bila dupke puna čak dva sata uoči početka koncerta. Joksimović je svim prisutnim damama čestitao praznik, a devojčice iz prvih redova koje su bacale svoje cveće na binu u ogromnim količinama.

Zaista sam jedva čekao da održim koncert u Splitu”– obratio se Joksimović publici posle čega su usledile ovacije koje su nadjačale njegovu pesmu.

“Hvala na ovom nezaboravnoj večeri koju sam toliko dugo očekivao”– rekao je Željko Joksimović i sam dirnut atmosferom na koncertu koji će još dugo ostati u sećanju.

Puno poznatih Splićana bilo je na koncertu Željka Joksimovića. Ložu je zakupio bivši selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Igor Štimac, a viđeni su i brojne druge estradne zvezde i javne ličnosti Hrvatske.

 

Foto: Zvonimir Barišin / redakcija Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. SRBIJA

  09/03/2014 at 6:41 pm

  Ako neka malo i nasi pevaci uzimaju njihove pare , a ne njihovi nase ….

 2. ivana

  09/03/2014 at 10:08 pm

  Najveca srpska zvezda :)

 3. Troll

  10/03/2014 at 8:07 pm

  ako, ako neke, neka. jos ce im dugo tresi Ceca u kolima sa registracijskom tablom Zadra : D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top