Connect with us

ZG: Izbačen Nikola Milošević!
ZG: Izbačen Nikola Milošević!

Priliku da postane Zvezda Granda sinoć je izgubio mladi pevač Nikola Milošević iz Niša!

U trećoj emisiji ovogodišnjeg serijala publici se predstavila druga muška grupa, kojoj je ovo bilo prvo predstavljanje. Nikola je na kraju imao najmanja glasove, te je tako napustio dalje takmičenje.

U žiriju su se našli Goca Tržan, Miša Mijatović, Srđan Predojević i Saša Vidić, a u dalji krug su prošli Miroslav Mirče Radulović, Nemanja Baćilović, Miloš Brkić, Željko Đmura, Nikola Petković, Nikola Nešić i Slobodan Rakić.

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. DBoss

  09/10/2011 at 9:13 am

  Realno,i bio je najlosiji. On i onaj sto je ostao s njim u zadnja dva su bili najlosiji. Ne mogu da verujem da onaj Zeljko nije mogao da prati melodiju pesme nego je zurio pre muzike…uzas.

 2. Casanova

  09/10/2011 at 11:27 am

  Zeljko je extra otpevao…da ste bili u emisiji i sami bi ste culi. Covek se profesionalno bavi muzikom vec godinama i nema sanse da mu se moze nesto slicno desiti. Prilikom korekcije i sredjivanja emisije rezija je malo pomerila matricu za sta su mu se i izvinuli.

 3. DBoss

  09/10/2011 at 12:47 pm

  Ne znam kako je to moguce,ali ako je tako,OK.

 4. Sashkica

  09/10/2011 at 12:54 pm

  Komsija do pooobede !!! :D Nikola Nesic <33 :D

 5. Jokica

  09/10/2011 at 7:39 pm

  Ne mogu da verujem da je Nikola ispao,pozitivan,lep i sa najiskrenijim osmehom,prelep glas i po meni bolji od puno njih koji su ostali u daljem takmicenju. Sigurna sam da ce se vratiti posle baraza,navijam za njega iz sveg srca!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top