Search
Close this search box.

Aleksa Perović otkriva: ‘Ne zameram Mariji, ali bih radije snimio duet sa Karleušom’

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Nakon veoma uspešne sezone, takmičenje Zvezde Granda je konačno završeno, a mi smo dobili čak dva pobednika. Mladi Kraljevčanin Aleksa Perović je od samog početka bio jedan od favorita, ali u novom intervjuu je otkrio da nije očekivao pobedu.

„Kada su krenuli glasovi stručnog žirija, bio sam ubeđen da će pobediti Armin jer je u tom trenutku vodio sa 50 poena razlike. Posle se sve preokrenulo u moju korist i bio sam vrlo uzbuđen dok se glasanje nije završilo i dok direktor nije izgovorio moje ime. A bilo je i vreme da zamenim stari auto novim tako da se sve lepo poklopilo“, otkriva mladi pevač.

Iako je on pobedio zahvaljujući glasovima stručnog žirija, ispostavilo se da jedan član nije bio zadovoljan rezultatima. Marija Šerifović je nakon finala bila poprilično razočarana jer njen miljenik Armin nije pobedio, pa se oglasina na Instagramu rečima: „Sve to bre licemeri, p*čke! Pu“.  Međutim, Aleksa otkriva da joj ne zamera na komentaru i dodaje da mu je popularna pevačica ljubazno čestitala nakon pobede.

https://www.instagram.com/p/BV9YF4fAEj6/

„Pa dobro, verovatno je tako odreagovala u afektu. Sutradan je napisala da svim pobednicima, odnosno meni i Risteu iz Makedonije od srca čestita na pobedi. Čestitala mi je ona i odmah posle finala, ali je logično da je svako od žirija imao svog favorita“, otkriva pobednik.

Sa druge strane, Aleksa je od samog početka imao podršku Jelene Karleuše, zbog čega joj je jako zahvalan. Zato priznaje da, kada bi mogao da bira, radije bih snimio duet sa Jelenom nego sa Marijom.

„Definitivno Jelena! Ispao bih licemer kada bih posle svega rekao da bih pre snimio duet sa Marijom. Obe su vrhunske u svom poslu i svakom mladom pevaču može da bude samo zadovoljstvo i čast da sarađuje sa takvim zvezdama kao što su njih dve“,  rekao je Aleksa za Star Magazin.

POSLEDNJE VESTI