Search
Close this search box.

Marija Šerifović o neregularnosti glasanja u Zvezdama Granda

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/serifovic)

Ovogodišnje finale Zveda Granda iznedrilo je dva pobednika. O jednom su odlučivali glasovi publike (Riste Risteski), a o drugom članovi žirija (Aleksa Perović).

Odmah nakon što su sve dosadašnje tajanstvene ličnosti i stalna postavka žirija doneli odluku o svom pobedniku, po evrovizijskom principu glasanja, izazvane su brojne kontroverze, te se tako na društvenim mrežama i dalje polemiše da je ovo bodovanje bilo namešteno.

Marija Šerifović, čiji miljenik Armin Dedić nije pobedio, stavila je tačku na ova nagađanja. „E pa dragi moji, prođe još jedno finale takmičenja Zvezda Granda. Pre svega, želim da čestitam svim finalistima i celoj ekipi na sjajnom poslu tokom cele sezone, a zatim da čestitam pobednicima Aleksi Peroviću i Risteu Risteskom, bravo momci! Poruka od svih vas stiže na milion, zato nekako i imam potrebu da vam se ovako obratim. Naime, dosta vas u inboksu piše kako je finale namešteno, za šta odgovorno mogu da tvrdim da nije istina. Žiri je glasao u skladu sa svojim afinitetima, i svakome od nas je neko više ili manje prirastao srcu u odnosu na drugog takmičara. Zato i ne želim da ulazim u glasanje žirija. Što se SMS glasova tiče, Makedonija je imala samo jednog predstavnika i naravno da su glasovi odatle otišli za samo jednog kandidata. Zato dragi moji prijatelji, fanovi i divni ljudi iz Bosne i Hercegovine svi ostali glasovi su se raspodelili na nekoliko kandidata. A što se tiče Armina Dedića budite bez brige njega čuva neko mnogo jak“, napisala je Marija uz zajednički selfi.

POSLEDNJE VESTI