in ,

LOL: Nakon ‘propala skroz’ Ana Bekuta ima novi hit momenat (VIDEO)


https://www.youtube.com/watch?v=bPHBDV_a-5c

U polufinalnoj večeri Zvezda Granda desilo se nešto oko čega su se povele brojne polemike.

Naime, od 22 izvođača u finale je trebalo da prođe 13, ali je došlo do toga da je više muških izvođača dobilo svih 6 glasova članova žirija, zbog čega se povela rasprava o tome da li treba dati šansu da se u baražu ravnopravno bori za mesto u finalu neko od takmičara ko nije osvojio sve glasove.

Kako je Saša Popović odlučio da je najpravednije da se baraž održi, Ana Bekuta je poručila svojim kolegama da ne bi bilo ispravno da u finale ne prođe neko ko je osvojio 6 glasova, a da puste nekoga ko je osvojio manje. Međutim, način na koji je to Ana izrazila je izazvao smeh i nevericu članova žirija i publike, jer je, uvek pristojna i na-svom-mestu Ana, rekla: „Nećemo da budemo p*čke sada“ zbog čega je ponovo postala hit na društvenim mrežama, koji ovu njenu rečenicu koriste za brojne šale i gifove.

Ipak, članovi žirija su, prema Aninom rasuđivanju, ipak, ‘ispali p*čke’ jer jedan od kandidata koji je u regularnom delu takmičenja osvojio svih 6 glasova nije prošao u finale jer je njegovo mesto zauzeo Aleksa Perović koji je prvobitno osvojio 5 glasova, ali su naposletku presudili da je njegovo mesto, ipak, u finalu.

Ovu scenu možete pogledati na 3:19:20 u narednom klipu.