in ,

10 ličnosti iz senke koje su postale velike zvezde


Shailene Woodley

Zvezda filma ‘Krive su zvezde’ sa glumicom Melindom Clarke u seriji The O.C.

Krive su zvezde je film koji je definitivno velika prekretnica u karijeri Shailene Woodley, koja je skrenula veliku pažnju na sebe ulogom Hazel Grace Lancaster, ali pre 12 godina, 23-godišnja glumica se kao devojčica pojavila u slavnoj seriji Okrug Oranž.

Shailene u seriji tumači Caitlin Cooper, mlađu sestru glavne junakinje MarisseWoodleyeva je se veoma kratko pojavljuje u seriji, te ubrzo njen lik biva uklonjen iz serije, te se vraća u trećoj sezoni, ali ovaj put kao odrasla, te tinejdžerku Caitlin tumači zvezda serije Arrow, Willa Holand

Zbog svojih godina Shailene je dobila otkaz, a kada je malo porasla ostvarila je manje ulogama u serijama CSI: NY, a u seriji The Secret Life Of The American Teenager tumačila je glavnu ulogu. Iako je ovom serijom privukla pažnju na sebe, film Krive su zvezde su definitivno njen najveći uspeh, nakon čega je usledila uspešna franšiza Divergentna, ali i glavna uloga u HBO seriji Nevine laži.

Posle ovakvih primera, možemo samo da zaključimo da uspeh ne dolazi preko noći i da vas posavetujemo da verujete u svoje snove, jer će se oni kad-tad ostvariti.