19 godina kasnije, ponovo zajedno: Jennifer Aniston i Reese Witherspoon glume u seriji Jutarnji program

Dugonajavljivana serija Jutarnji program, u kojoj glavne uloge igraju Jennifer Aniston Reese Witherspoon, premijeru bi trebalo da ima 20. septembra, a danas je objavljen i prvi trejler.
Radnja prati živote tri novinara, koje igraju Aniston, Witherspoon i Steve Carell, čije karijere idu u različitim smerovima. Jennifer igra voditeljku jutarnjeg programa koja se bori sa starenjem, Witherspoon novinarku koja gubi svoj identitet, dok je Carell optužen za seksualno zlostavljanje koleginica. Iako su njihovi životi u fokusu serije, prati se i način na koji se jutarnji program menja u današnje vreme. Ovo je i prvi put da Jennifer Aniston ima glavnu ulogu u televizijskoj seriji od 2004. godine, kada je završena serija Prijatelji. Zanimljivo je da je u pomenutoj seriji Reese igrala mlađu sestru Rachel Greene, koji je glumila Aniston.
Serija će premijerno biti emitovana na novom streaming servisu kompanije Apple, Apple TV+, koji sa radom kreće 20. septembra. Pogledajte prvi trejler u nastavku: https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI