2. dan VIP Velikog brata: španska serija!

Početak drugog dana u kući Velikog brata je obeležilo buđenje uz pesmu Jelene Karleuše “Slatka mala”. Ukućani sad mogu samo da slušaju Karleušine pesme jer je ona otišla iz kuće. I ne verujem da će se više vraćati.

Dok su drugi ispijali prvu jutarnju kafu, Maca se bacio na trčanje na pokretnoj traci. Posle njega su vežbale Mia i Jelena Žeželj dok je mladi Filip Kapisoda radio trbušnjake.

Dnevna soba, kuća Velikog brata

Nakon ručka, Veliki brat je predstavio nedeljni zadatak. Odlučio je da ukućanima omogući da sami snime deo dnevne emisije “Veliki brat VIP All Stars”. Ukućani su odlučili da to snime u fazonu španske serije tako da su raspodelili uloge međusobno. Maca će biti režiser sapunice, a Miki snimatelj. Bilo mi je vrlo zanimljivo da posmatram kako se ponašaju u datim ulogama, posebno ukućanke koje su se skoro takmičile koja će što više da bude u centru pažnje.

Pogledajte Macu u ulozi režisera, odličan je :))) Tu su Mira Škorić kao Mamita, Mia kao njena ćerka kojoj Mamita treba da otkrije ko je njen pravi otac… Gledajte i uživajte, Maca je sjajan!

Nakon večere koju je svima spremio Nenad Čanak, počeli su da se igraju pantomime. U međuvremenu, Čanak je zaspao u sred dnevne sobe na šta je Maca predložio da ga probude glasnom sirenom. On je lud skroz!!! (naravno, u pozitivnom smislu :))

Veče su proveli gledajući svoju snimljenu seriju i naravno komentarišući je nakon toga. Jelena Žeželj je opet pokušavala da priča sa Čankom… ovi razgovori su veoma inspirativni.

Fotografija: Velikibrat.rs

Povezane vesti

Back to Top