Prati nas

40 dana nakon smrti Marinka Madžgalja

40 dana nakon smrti Marinka Madžgalja

Marinko Madžgalj c

Glumci obeležili pomen (foto: Facbook)

Povodom 40 dana od smrti poznatog glumca Marinka Madžgalja, koji je preminuo od kancera 26. marta, mnogi glumci i Marinkovi prijatelji su se okupili kako bi obeležili pomen.

Ognjen Amidžić i dalje teško prihvata smrt svog prijatelja.

“Teško mi je zaista da o tome pričam… Ja ga i dalje očekujem, ja se i dalje nadam da će se pojaviti svakog trenutka odnekud. Prošlo je tek 40 dana, a oni su bez Marinka kao večnost”, izjavio je voditelj za Blic. “Bio je ovo izuzetno težak period za sve nas… Najviše za njegovu porodicu. S njima sam se video nekoliko puta i svima nam je jako teško. Mnogo nam nedostaje Marinko. Tuga.”

I Gorica Popović kaže da se još nije oporavila od bola i šoka. “Još uvek ne mogu da se pomirim s tim. To je veliki gubitak za nas. On je bio jedan tako darovit čovek. Tragedija. Strašno će nam nedostajati. Pominjemo ga stalno. Oko Nove godine je trebalo da obeležimo 20 godina predstave Brod plovi za Beograd i on će nam nedostajati. Bio nam je važan u toj predstavi.”

Nenad Jezdić je takođe odao poštu kolegi. “S verom da ovo nije konačna istina i zbilja, s nadom u novi susret u večnosti… Posećujemo se svakodnevno na fotografijama i u sećanjima, u rečenicama koje još uvek imaju netaknutu zvučnost i smisao, kao da ga upravo sada čujem. Sa željom da dok živim budem čuvar svega lepog i darovitog što nam je darovao za svoj kratak život! Uvek ću ga voleti!”

Milan Vasić je rekao o Marinka: “Nisam ni sanjao da će ovo da se desi… Marinko je bio mnogo, mnogo dobar čovek. Boljeg čoveka nisam upoznao. Stalno je bio nasmejan i raspevan. Nikad neću zaboraviti poslednju klapu Ranjenog orla kada smo seli i pevali nas dvojica Moj dilbere. Toga više neće biti. Kao i onoga kada sedim negde u nekom kafiću, a on dođe u dva-tri ujutru i uzmemo mikrofon i pevamo cele noći. Po tome ću ga pamtiti. Srpsko glumište je mnogo izgubilo njegovim odlaskom. Nema glumca koji nije voleo da radi s njim.”

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net


1 komentar

1 komentar

  1. Sanja

    04. 05. 2016. at 16:29

    Marino je bolovao nekih god. dana za to vreme niko nije nasao shodno da organizuje skupljanje para za njegovo lecenje kao sto se radilo za onog prevaranta IB .Transplatacija pankreasa kosta neverovatnih 700000€ ali opet trebalo je pokusati nikad se nezna odakle novac moze doci jos uvek postoje dobri ljudi ipak trebalo je pokusati

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top