5 (+1) znakova da vas dvoje treba da se upoznate i uživo

Na sajtu za upoznavanje si upoznao/la devojku/dečka, koji/a je kao stvoren/a za tebe. Dopisujete se, oboma je zabavno, i počinješ da primećuješ da se osećaš kao da si već zaljubljen/a i u vezi. I sve ti to deluje pomalo šašavo, jer se zapravo ne viđaš ni sa kim, već sediš sam/a za kompjuterom. 

Ukoliko si siguran/sigurna da si koristio pouzdan sajt da pronađeš devojku ili dečka, odnosno da si izbegao mogućnost da je sa druge strane osoba koja se lažno predstavlja, možda je vreme da odete na pravi sastanak sa simpatijom koju si upoznao preko interneta? Evo nekoliko znakova koji na to ukazuju – ako ispunjavate bar tri, nemojte da propustite piliku da izađete na sastanak.

Znaš sve o njemu/njoj

Toliko dugo (i često) se dopisujete, da već znate skoro sve jedno o drugom – i koji mu je hobi, i kako joj se zove pas, čime mu se bave roditelji, kakvu kafu ona voli… Možda već znate i anegdote iz srednje škole ili sve o bivšim ljubavima. Polako, istrošićete teme za razgovor, bolje ostavite nešto i za ćaskanje uz kafu.

Često pomisliš „Šta bi on/a rekao/la na ovo“ i jedva čekaš doba dana kada se dopisujete.

Ako tokom dana često pomisliš šta bi o nečemu pomislio/la ili rekao/la on ili ona, tvoje srce je već tamo, sa nekim koga još i ne poznaješ uživo. Jedva čekaš da stigneš kući, upališ računar, i podeliš sa njim ili njom svoj dan. Zamisli kako bi lepo bilo uživo pričati o svemu što vam se događa.

Razmenjujete sms-ove, razgovarate telefonom

Toliko komunicirate da vam nije dovoljno samo dopisivanje na sajtu gde ste se upoznali, već se čujete i tokom dana, ili razmenjujete poruke dok ste u najrazličitijim situacijama. Kao da ste veći deo dana zajedno.

Imate sličan smisao za humor

Ako kapira tvoje fore i ume da te nasmeje, to je ogroman plus za svaku vezu, pa i virtuelnu. Ako si već pronašao/la nekog takvog, ne propusti da se i uživo smejete zajedno.

Dopadaš mu/joj se i želi da te upozna

Ako spominje ili kroz dopisivanje pokazuje da mu/joj se dopadaš, da želi da se upoznate i odete na sastanak, ili govori o zajedničkim aktivnostima, definitivno i on/ona želi da nastavite i oflajn. Možda joj/mu je još uvek glupo da te pita jer nije siguran/na da želiš isto, ili da je pravo vreme. Ne ustručavaj se da to prvi/prva predložiš. Ako vaš odnos ima ikakvu budućnost, pristaće. Ako ne, bolje je da znaš na čemu si.

+ 1) Dopisujete se duže od nedelju dana.

Ionako upoznavanje na internetu i dopisivanje tome i služi – treba da vodi sastanku uživo. Inače, čemu sve to?

Nemojte čekati predugo da biste dopisivanje pretvorili u nešto više i upoznali se, konačno, i u stvarnom svetu. Inače rizikujete da ostanete samo drugari za dopisivanje, i praktično raskinete pre nego što ste i započeli vezu. 

A ako sastanak ne uspe i shvatite da niste dobar spoj? Ništa, imaćete oboje jedno novo prijateljstvo, ili bar iskustvo više. Pa kad se sledeći put budeš upoznavao/la sa nekim sa interneta, to ti neće biti novo ni strano. I naravno, bićeš korak bliže pravoj osobi.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.