Search
Close this search box.

Evo koja pevačica je odbila pesmu „Žena od sultana“

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram Pevačica Tijana Milentijević, koja je dobila nadimak po svom najvećem hitu Žena od sultana već nedeljama je u žiži javnosti upravo zbog numere koja ju je proslavila.
Otkako je pesma ugledala svetlost dana, interesovanje ne prestaje, zato je ova mlada pevačica rešila da otkrije je kako je došla do svog prvog hita u karijeri i kojoj pevačici je pesma prvobitno bila ponuđena. „Sasvim slučajno sam dobila pesmu. Pozvao me moj producent Šaran i rekao mi da ima predlog da snimim pesmu i spot. Rekla sam: „Naravno da hoću ako mi se svidi priča.“ Pesma mi se dopala na prvo slušanje, odmah me je poneo taj ritam,“ rekla je Tijana za Kurir. Ona je otkrila i da su joj ponudili tek kada je Slađa Allegro odbila da je snimi.
Foto: Instagram
„Nije kome je rečeno nego kome je suđeno. Slađa je odbila pesmu misleći da nije za nju, sam tekst i cela ta priča. Smatrala je da to treba da snimi neko mlađi i mislim da je bila u pravu,“ objasnila je Tijana. Inače, pesma Žena od sultana do sada je na YouTubu pregledana preko 40 miliona puta.

POSLEDNJE VESTI