in

Afera Žena od sultana: Milan Stanković ispljuvao popularnu pesmu


Mlada pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, zbog istoimenog hita koji je u rekordnom roku osvojio publiku širom regiona susrela se sa žestokim verbalnim napadom Milana Stankovića, koji za njenu pojavu na srpskoj estradi nije imao nimalo pohvalne reči.

Novi estradni rat započet je kada se Stanković oglasio putem Tvitera i indirektno potkačio Tijanu, nazivajući je smrdlom koja promoviše bugarski melos, a narod koji voli ovaj stil muzike i napada ga nazvao je glupom marvom.

„Ako nastavite da izvrćete moje stavove i reči, slučajno ili namerno ili najčešće zato što ste glupi, pa ne razumete o čemu govorim, počeću stvarno da pljujem. Došlo je zadnje vreme anonimnih mediokriteta, a sa druge strane, svi se mi nešto trudimo da ne komentarišemo baš svako smeće,“ rekao je.

Za samo četiri nedelje pesma “Žena od sultana” beleži rekordnih 18 miliona pregleda, koji svakodnevno rastu, a veliki uspeh 21-godišnje “Zvezde Granda” je neosporan, bez obzira na to što pojedini predstavnici srpskog šou-biznisa ne preferiraju muzički stil zastupljen u Tijaninoj novoj pesmi.

U intervjuu za Nova.rs, Tijana je rekla da je ovakvi komentari ne dotiču.

„Ljudi nekad nešto ne napišu iz dobre namere, ali na kraju uspadne da su dobronamerni i ukažu mi na neke stvari koje možda treba da ispravim kod sebe. Što se tiče komentara mog kolege Milana Stankovića, nemam Tviter i nisam videla, ali sam informisana,“ ispričala je.

„Ne bih ništa posebno komentarisala. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Meni je on totalno gotivan, i volim njegove pesme sa Bubom i Jalom, bez obzira na to što on to ne misli o meni“, rekla je Tijana.