in

Aca Lukas i Darko Lazić prvi put zajedno u javnosti nakon glasina o preljubi

(foto: Instagram)

Aca Lukas i Ana Sević našli su se u centru pažnje nakon što je u medijima procurela njihova prepiska. Momentalno su se stvorile glasine da pevačica vara supruga Darka Lazića, ali obe strane su to oštro demantovale. Zato je očevideocima bilo jako zanimljivo, kada su tokom otvaranja jedne kafane, videli Darka i Acu zajedno na stejdžu.

Kako prenose mediji, pevači su se bez ikakvih problema izgrlili i izljubili na javnom mestu. Lazić se potom popeo na stejdž i zapevao, ubrzo mu se pridružio i sam Lukas.

“Aca i Darko su izašli na isto mesto u noćni provod, svako sa svojim društvom, a kada se Lazić u jednom momentu latio mikrofona, na bini mu se pridružio ni manje ni više nego čovek za koga se spekulisalo da mu je navodno rasturio brak. Umesto da ga odgurne, kao što bi bilo očekivano na osnovu pisanja štampe, on je prisutne oduševio gestom. Lazić je ispao veliki čovek i prihvatio je ljudski Acin izlazak na binu. Lukas ga je izljubio i zagrlio, a Darko mu je uzvratio i posle mu posvetio prvu pesmu: ‘Samo za Acu, dajte, kolege, jedan G dur’, rekao je Lazić i zapevao staru narodnu pesmu, a svi su bili oduševljeni njegovim gestom”, rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Pevač je potom celu situaciju pretvorio u šalu, pa je dodao: ‘’Opraštam ti što mi kr*šeš ženu’’.