Search
Close this search box.

Adnan TRIJUMFovao!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao što sam već rekla, i još jednom ću, ne slažem se baš sa ovim izborom, ali šta je tu je. Adnan Babajić je pobednik prvog serijala Operacije Trijumf! Glavna nagrada je saradnja i snimanje albuma za jednu od napoznatijih i najuspešnijih producentskih kuća Universal! Tokom poslednjih nedelju dana, kada je na Akademiji ostalo šestoro favorita, ukupno je pristiglo 1.105.119 SMS glasova publike, a najviše njih baš za Bosanca iz Živinica, koji ne krije da naginje narodnjačkom zvuku. Evo šta kaže pobednik Adnan:

„Ja sam dete iz Bosne, tamo je folk popularan. Međutim, odmalena slušam pop muziku, i drago mi je da sam uspeo u njoj“…“Trenutno sam u šoku! Nisam očekivao pobedu. Od sinoć nam je bilo najteže. Što se tiče internacionalne karijere, moraću da upišem kurs engleskog jezika„, rekao je mladi pevač, koji se silno namučio sa učenjem teksta pesme Viva Las Vegas Elvisa Prislija. Tada je hteo i da odustane…“Moraću da se odužim voditelju Maci, koji me je odvratio od izlaska sa Akademije. Sigurno bih napustio OT, da nije bilo njega“, prisetio se Adnan večeri tokom koje ga je Maca „elegantno“ vratio na Akademiju rečima „magarče, šta to radiš“!


Ana mi se svidela, ali sada smo prijatelji. Nije ona ni prva, ni poslednja devojka koja me je odbila (smeh)! Čuo sam da na nekom snimku izgleda kao da se Slađa i ja ljubimo, ali do toga nije došlo. ‘Ajde, neka bude da jeste“-kaže Adnan o svojim ljubavima sa Akademije…“Šta će mi devojka, da mora svakog ponedeljka da putuje u Beograd, i onda da skače na mene iz publike! Zeznut je ovaj muzički život…“!

A šta kaže o konfliktima u kući: „Danijelu sam rekao da ću mu razbiti nos! Evo, mogu to ovom statuom da uradim“…“Jesam malo više popio te večeri, ali bio sam tačan. Ipak, mi smo kolege, ićićemo i na turneju, moramo da budemo u korektnim odnosima“.

Adnanove dalje planove odrediće ugovor sa izdavačkom kućom, ali naćiće vremena i za svoje želje i snove. „Najviše bih voleo da snimim duet sa Dinom Merlinom, ili Željkom Joksimovićem. Voleo bih da sarađujem i sa Anom Bebić“.

„Elvis iz Živinica“ već ima nekoliko tetovaža, ali najnoviju će možda posvetiti upravo ovom realiti takmičenju, koje mu je promenilo život. „U četvrtak idem da uradim novu tetovažu, taj crtež bi mogao da bude simbol Operacije Trijumf“! Ali, pre četvrtka, čeka ga i spektakularan doček u rodnom mestu u blizini Tuzle. „Po mene će doći limuzina od deset metara, a čuo sam da moji pregovaraju i o helikopteru“, otkrio je najpoznatiji stanovnik Živinica.

Ali nije samo Adnan bio u centru pažnje sinoć! Najjači utisak večeri ostavio je Milan Kalinić koji je, napokon, dobio svojih pet minuta slave. Milan je izrecitovao, odnosno odrepovao, pesmu o Tončiju Huljiću. Pesma na šaljiv način govori o njegovom odnosu sa Tončijem, a u jednom delu kaže „Nemoj da se ljutiš brate, ali šala si“. Kaliniću je tekst za pesmu napisao Skaj Vikler, a Tonči se samo nasmejao i rekao: „E moj Milane… jabuko sa grane, mozak su ti popile sve vrane…“ Nastup mu je bio odličan, možda treba da se prijavi da bude student OT u sledećoj sezoni… Hehehehehe

POSLEDNJE VESTI