Search
Close this search box.

Aleksandar Kapriš: „Šlem“ šiškice su konačno OUT!

Stvarno su mi više dojadile sve te silne uniformisne devojke što šetaju po gradu! A pogotovo mi se smučila frizura koju sve od reda furaju već godinama- ispeglana duga kosa sa obaveznim šiškama. Devojke, dajte malo originalnosti!

Međutim, ne bude vaša Tračara lenja nego o ovoj temi, ali i nekim drugim temama popriča sa poznatim beogradskim frizerom Aleksandrom Kaprišem. I evo o čemu smo sve nas dvoje čavrljali, uživajte!

Tračara: Kao što moji čitaoci mogu da vide na slikama, Aleksandar Kapriš je poznat najviše kao frizer estradnih zvezda. Sa kojim od poznatih dama voliš da sarađuješ?

aleksandar-kapris

Aleksandar: Da, poznat po estradnim zvezdama, tačnije po svom frizerskom radu ili kako znaju da se poigravaju rečima moji klijenti: voleli bi da ih njihovi saputnici bar upola poštuju, razumeju i vole kao Ja… Ha,ha,ha, prednost je moja što sam blažen među ženama… Jako je teško izdvojiti damu sa kojom najviše volim da sarađujem, možda je zanimljivije da izdvojim nekoliko estradnih ličnosti, sa kojima provodim privatno dosta vremena, kao što su Jelena Tomašević, Sanja Maletić, Kaliopi, Ceca Slavković, Neda Ukraden…

Poseban je taj naš odnos, a sa svakom nekako drugačiji.Verovatno vreme provedeno na zajedničkim putovanjima – koncerti i snimanja, dovedu do toga da postanemo ne samo saradnici već pravi prijatelji. Lepo je to osećanje, kada si okružen dragim ljudima oko sebe…

jelana-jovanovic-aleksanad-kapris

Tračara: Kako si zadovoljan svojom prezentacijom na skupu frizera koji se održao u Expo centru, sa kog možemo videti ove zanimljive fotografije?

Aleksandar: Zahvaljujući firmi Herba -Market iz Niša, koja je i zvanični distributer linije za negu kose Professional by Fama, posle mnogo, mnogo godina sam prezadovoljan sa svojim kompletnim prezentovanjem onoga što radim. Zahvaljujući ovim preparatima mogu slobodno, bez laži i prevare da stanem ispred kolega i podelim svoje znanje i iskustvo u radu i zbog toga se sada osećam jako dobro!! Tako da i posle ovog nastupa, idemo dalje u nove pohode i pobede…

aleksandar-kapris4

Tračara: Da li bi mogao da predložiš određenu frizuru ili trend našim čitateljkama za predstojeću prolećnu i letnju sezonu?

Aleksandar: Predlog je taj da sve što lepo stoji treba nositi, kada su šišanja u pitanju, oblici i dužine kose. Ako se baš mora imati  neki bitan trendi fazon, neka to u ovoj godini bude boja kose. Plavo u više nijansi svetlih tonova. Čak i kombinacija toplih i hladnih nijansi, izgleda božanstveno!!

aleksandar-kapris2

Tračara: Da li će trend ispeglane kose i šiškica konačno posustati kod nas u Srbiji? Molim te reci da? :)

Aleksandar: Hvala dragom Bogu što je uslišio moje molbe te ispeglana kosa i šlem šiške nisu više IN!!!!!!!!

aleksandar-kapris1

Tračara: Sve devojke koje brinu o svom izgledu znaju da je zdrava kosa jednako lepa kosa. Otkrij nam neki trik kako da nam kosa uvek bude zdrava i sjajna?

Aleksandar: Kosu bi trebalo prati, bar dva puta nedeljno sa adekvatnim šamponom i regeneratorom, tačnije maskom  koja bi se koristila kao regenerator. Kontinuitet takvog tretiranja kose može samo poboljšati kvalitet i dati mnogo zdraviji i lepši izgled kose!! Naravno, prvo se treba uraditi dijagnostika kose kod frizera, da bi se odabrali pravi preparati za negu kose i onda krećemo sa sređivanjem…

Fotke koje možete videti su sa nedavno održanog Hair Styles Exibition u Expo centru, gde su se Aleksandru u prezentaciji frizura priključile njegove klijentkinje i prijateljice među kojima su Jelena Tomašević, Suzana Mančić, Jelena Jovanović, Andrijana Čortan, Mari Mari, Aleksandra Bursać i druge.

POSLEDNJE VESTI