Prati nas

Extra

Aleksandra Prijović pričala o svađi sa Lepom Brenom

Mediji su preneli da je Brena krivi Aleksandru da je ona glavni razlog što je Filip zapostavio svoju karijeru menadžera, a mlada pevačica se oglasila i otkrila istinu.

Puls

Pre nekoliko nedelja gradom se pronela priča da je Lepa Brena u svađi sa budućom snajkom Aleksandrom Prijović.

Mediji su preneli da je Brena krivi Aleksandru da je ona glavni razlog što je Filip zapostavio svoju karijeru menadžera,  a mlada pevačica se oglasila i otkrila istinu.

”Brena i ja nikada nismo imale ni najmanji problem. Što više vremena provodim sa njom shvatam kakav je ona čovek. Ona je meni i kao majka i kao drugarica, o svemu možemo da pričamo,” kaže Prijović.

Ona dodaje da sa starijom koleginicom nije imala ni najmanji konflikt tokom zajedničkom odmora.

“Mene su roditelji vaspitali da poštujem starije i nikada u životu se nisam posvađala i rekla nešto ružno nekome ko je stariji od mene,” rekla je Aleksandra u jednoj TV emisiji.

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    04. 02. 2018. at 07:59

    Ako Brena i sva Grand mašinerija ne mogu od Aleksandre (u koju je Filip očigledno zaljubljen do ušiju) i od Breninog sina Stefana napraviti zvezde, onda ne mogu od nikoga. Čekalo se dugih 30 godina da Grand izrodi ozbiljne igrače, a ne samo sitnu boraniju, i ako ovo dvoje koji su bukvalno na izvoru svih mogućih privilegija te industrije sa svom mogućom podrškom koja postoji ne mogu mrdnuti dalje od ovoga gde su sad, mislim da je onda Grand preduvana priča.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top