Amal pokušava da prevaspita Georga Clooneya: Kažnjen je!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Amal Clooney pokušava da prevaspita svog supruga Georga Clooneya i prema navodima izvora, ne dozvoljava mu da izađe iz kuće!
Naime, Amal je navodno potrebna pomoć oko kućnih poslova, i prema navodima izvora, smeta joj što njen suprug stalno izlazi sa svojim društvom i provodi se u skupocenim izlascima i hobijima. „George je bukvalno kažnjen“ , navodi izvor objašnjavajući da slavni glumac većinu vremena provodi kod kuće vodeći računa o njihovim dvogodišnjim blizancima.
Hrani ih, kupa ih i čita im pred spavanje. Kada se Amal vrati kući sa posla, obično pričaju o stvarima koje se dešavaju u svetu i onome šta novine pišu“ , navodi izvor. „Amal se kao aktivistkinja za ljudska prava bavi ozbiljnim stvarima, ali George bi povremeno voleo da pogleda dobar film ili utakmicu.“ I iako mu prija da bude suprug i porodičan čovek, glumcu navodno nedostaju vremena kada bi letovao širom sveta i provodio se sa svojim poznatim drugarima i lepim ženama. Geogre Clooney je bio poznat po tome što je voleo da se zablja i provodi, ali iako je i sam nekoliko puta priznao da mu nedostaju dani kada je bio mladić u najboljim godinama, ponosan je i srećan jer ima porodicu. „Imam divnu ženu i divnu decu i provodim vreme sa njima. Radim ono što trenutno želim u životu“ , rekao je on svojevremeno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI