Amidžić snimio spotove za neobjavljene pesme Flamingosa

(foto: Instagram)

3 meseca nakon prerane smrti Marinka Madžgalja, njegov prijatelj i kolega iz grupe Flamingosi Ognjen Amidžić ekranizovao je dve poslednje pesme koje su snimili, a koje dosad nisu objavljene.

U poslednjem kadru, poznati voditelj simbolično baca u more Madžgaljevu gitaru, jedini instrument koji je ostao iza preminulog glumca, i na taj način obeležava kraj postojanja grupe koja je godinama nalazila put do srca publike lepršavim pesmama vedrih tonova.

Kako prenosi Alo, Amidžić je otputovao u Grčku gde je snimio spotove za pesme Za sve sam kriv Bože, u kojoj su mnogi prepoznali Marinkovo predosećanje nadolazeće smrti.

Za isti list je izvor blizak Ognjenu otkrio da je trebalo dosta dugo da ga saradnici nagovore na ovaj korak, budući da se još uvek nije pomirio sa odlaskom vernog prijatelja, ali je, ipak, pristao na to kako bi mu se se odužio, te je, sam napisavši scenario, uradio sve onako kako veruje da bi i Marinko hteo da bude realizovano. Kada je bacio prijateljevu gitaru u more, dugo je sedeo ćutke na plaži.

Težište spotova će, pored retrospektive najlepših momenata koje su Flamingosi doživeli, činiti ljubavna priča, koju će doneti glumci Milica Majkić Slaven Došlo.

Sav novac koji zaradi od ovog projektra, voditelj će proslediti glumčevoj ćerki Sari.

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI