Ana Bebić i Nikola Paunović u vezi????

Kako piše list Alo! bivši studenti šoua Operacija trijumf, Ana i Nikola su u vezi?! Kako ističe ovaj list, svoju zaljubljenost su do sada upo**o krili, ali kako je izjavio prijatelj para oni su u romantičnoj vezi i prosto se ne razdvajaju od kad je Ana u Beogradu. Kao što znate studenti će 19. i 20. aprila u Sava centru održati koncerte, pa su zato svi na okupu, jer su pripreme za beogradske koncerte, ali i za predstojeću turneju uveliko u toku. nikola-i-ana
Do sada ni Ana ni Nikola ovu vest nije potvrdili, ali ni demantovali, pa očekujemo da uskoro čujemo i njihovu stranu priče. S druge strane, pobednik ovog šoua Adnan Babaijć konačno je dobio i svoju obećanu nagradu. Ovih dana potpisan je ugovor sa muzičkom kućom „Univerzal“, čime je Adnan postao ekskluzivac ove velike produkcije. Mladi Bosanac je izjavio: „Jedva sam čekao ovaj trenutak. Ne mogu da verujem šta mi se dešava.“ Njegov prvi album je u pripremi, a samo neki od autora su dobro poznata imena: Goran Bregović, Marina Tucaković i Tonči Huljić. izvor: Alo!

105 Responses

  1. mrzim anu bebic koza nikola paunovic bolja je nina petkovic nikola i nina ovo nije istina

  2. Pa,ovako svako ima svoje misljenje.Za mene je ANA BOLJA OD NINE.A,tako mi je MILICA BOLJA OD ANE.Pa,bili bi Ana i Nikola lep par.MISLIM,BILI BI PRELEP PAR.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI