Najzanimljiviji selebriti postovi sa Instagrama u poslednja 24 časa

(foto: Instagram)

Zvezde nas svakodnevno obaveštavaju o svojim životima putem ličnih Instagram profila, a evo šta su zanimljivo podelili u poslednja 24 sata.

Ariana Grande neumorno promoviše novi album, a u znaku Dangerous Woman turneje predstavila je i majice sa svojim likom koje njeni fanovi nose širom sveta. Njima se pridružila i sama pevačica. Majica sa sopstvenim likom? Što da ne.

www.dangerouswoman.com

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Rihanna je, sa druge strane, pozirala bez trunke šminke i našalila se na račun svog novog rasta stila. RiRi je dosad promenila bezbroj različitih frizura, a poznajući pevačicu sa Barbadosa samo je pitanje dana kada će i dredovi biti prošlost.  

#FENTY ?<— (my rasta emoji) A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on
Jelena Krunić je javnosti pokazala svog novog dečka, a njeni pratioci su gomilom pozitivnih komentara odgovorili na njihovu jutarnju razmenu nežnosti.
Ivan Bosiljčić je postavio fotografiju na kojoj je praktično neprepoznatljiv, a ženskom delu njegovih pratilaca se jako dopala ova njegova muževna i zrelija strana.
Moskva 2016. Fotografisao @stanislavcallas A photo posted by Ivan Bosiljčić (@ivan_bosiljcic) on
I Milan Stanković je pokazao svoju elegantniju stranu na jednom javnom događaju.

??

A photo posted by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

Zayn Malik je postao novo zaštitno lice modne kuće Versace, a to je ozvaničio zajedničkom fotografijom sa prvom ženom ovog brenda Donatellom Versace.
Thank you @donatella_versace for welcoming me into the @versus_versace family ! A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on
Mia Borisavljević je iskoristila lepo vreme za dan u prirodi, a za razliku od standardnih elegantnih izdanja pokazala je da joj nije problem ni da se fotka u opuštenoj sportskoj varijanti.

UuoooPaa ??? #perfectday #sun #love #slovenia #dayoff ?

A photo posted by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Ana Bebić je, verovatno, objavila fotku dana. Trenerka i štikle, i to sve pored kontejnera. Šta je pisac hteo da kaže?
About today Stajling – me ??? Trenerka – @boriskargotic Foto – @niciforovski A photo posted by Ana Bebić (@anabebic_) on
Stručni žiri Zvezda Granda pozirao je za zajedničku fotografiju na snimanju još jedne emisije nove sezone, koja beleži rekordnu gledanost, kao i prethodna.

To je ta borbena ekipa ❤️

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Katarina Grujić predstavila je delić atmosfere sa snimanja novog spota za pesmu Drugovi i zamolila fanove za strpljenje jer će premijera istog kasniti zbog zdravstvenih problema.

POSLEDNJE VESTI