Ana Bebić: ljubav cveta!

U najnovijem izdanju magazina Hello, imaćete priliku da vidite Ana Bebić lepšu nego ikada i jako, jako zaljubljenu. Ana i njen dečko kompozitor i producent Filip Miletić uživaju u svojoj ljubavi koja traje već desetak meseci.

Njih dvoje su  se upoznali kada je lepa brineta iz Hrvatske trebalo da otpeva numeru “Preživeću” koju su komponovali Filip i njegov poslovni saradnik Miloš Roganović, a zajednički rad ih je zbližio i između njih su se rodile emocije.

ana filip

Sada Ana radi na novim pesmama za svoj prvi album i kaže da joj Filip predstavlja veliku podršku.

“Trenutno se pripremam za rad na mom prvom albumu i naravno da će Filip biti jedan od saradnika i da meni njegova podrška mnogo znači, kao i saveti, jer se od početka dobro slažemo i u poslovnom smislu, međutim, pesme će raditi i drugi autori. Već mesecima što zbog posla, što zbog ljubavi živim u Srbiji i prija mi život ovde naročito zato što sam stekla nekoliko dobrih prijatelja sa kojima ću se sigurno družiti čitavog života. S druge strane, nedostaje mi i moja porodica i čini mi se da što više vreme prolazi meni postaje čudnije što nisam sa njima. A trebalo bi da bude obrnuto?!“, kaže Ana.

Prelep su par, zar ne???

izvor: Svet.rs, Hello

Povezane vesti

Back to Top