Ana Bekuta ministarka kulture?

Kao što je svojevremeno Zorica Brunclik trebalo da postane ministarka kulture, ista pozicija se ovoga puta smeši – Ani Bekuti!

Kako piše dnevni list Alo, vrlo je verovatna priča da Ana, koja je u vezi sa bivšim ministrom infrastrukture, Milutinom Mrkonjićem, dobije mesto ministarke. Ipak, folk pevačica tvrdi da ona nema političkih ambicija:

“Ja sam u svom poslu više od ministra, jer moj mandat traje već 27 godina. Nisam član nijedne partije, niti nameravam da se politički angažujem. U štabu SPS-a sam na dan izbora bila da ih podržim kao prijatelj i da im se makar na taj način odužim, jer su i oni mene podržali kada sam organizovala koncerte,” – rekla je Bekuta.

Ipak, njene kolege smatraju da bi ovo bila sjajna ideja. “Nisam razmišljao o tome, ali ako SPS smatra da bi se Ana dobro snašla u toj ulozi, zašto da ne? Ona je pre svega dobar pevač i poštena žena, nije u prošlosti naudila zemlji, što je najbitnije. Imali smo razne ministre, pa zašto ne bi mogao i pevač da bude. Ako je Švarceneger mogao da bude guverner, zašto Bekuta ne bi mogla da bude ministarka?” izjavio je Miloš Bojanić.

Bekutu su podržale i Goca Tržan, Goca Božinovska i Maja Nikolić. Šta vi mislite o ovome?

P.Ž./Tračara
izvor: Alo, foto: Telegraf

Povezane vesti

Back to Top