Mrka pred smrt promenio testament, Bekuta očajna?!

Izvor: Instagram / anabekuta1
Izvor: Instagram / anabekuta1

Milutin Mrkonjić nekoliko dana pred smrt je promenio testament, a o tome ništa ne zna niko, pa čak ni dugogodišnja partnerka Ana Bekuta.

Iako su se lekari borili da spasu Mrku do poslednjeg dana, njegovo srce ipak nije moglo da izdrži jer je već deset dana bio intubiran i disao je preko aparata.

Kako otkriva izvor za STAR iz bolnice, Mrkonjić kao da je predosetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je pre tri nedelje zvao advokata da lično dođe kod njega da promeni testament.

S obzirom na to da je korona i da su posete zabranjene, političar je potegao sve moguće veze da njegovom advokatu dozvole ulazak u bolnicu.

“Mrka je početkom novembra primljen u bolnicu gde mu je ugrađen pejsmejker i njegov oporavak je fino tekao, niko se nije nadao da će mu naglo pozliti i da će ishod biti ovakav. Ali on kao da je predosetio da više neće izaći iz bolnice.” tvrdi izvor.

“U strogoj tajnosti pozvao je advokata kako bi promenio testament koji je sastavio pre desetak godina kada se zvanično rastao od supruge Dragane, jer su njih dvoje još tada odlučili da se neće razvoditi. Mrka je zamolio doktora da napravi izuzetak i da dozvole njegovom advokatu da ga poseti na pola sata,” otkriva izvor iz bolnice.

Kako je naveo izvor Stara, stan u kome su on i pevačica živeli ostavio je njoj, dok je drugi pripao njegovoj ženi Daši. Ovim postupkom je rešio da obe žene osigura.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.